ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πίρσμαν: "Απογοητεύτηκα που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη το καλοκαίρι"

Ο Μαρβίν Πίρσμαν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μαρβίν Πίρσμαν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο Βέλγος ακραίος αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Μάρβιν Πίρσμαν παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Άρη το περασμένο καλοκαίρι, εκφράζοντας την απογοήτευσή του που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Ο Μαρβίν Πίρσμαν βρέθηκε στην πατρίδα του στο Βέλγιο, προκειμένου να περάσει λίγες διακοπές για τα Χριστούγεννα με τους οικείους του και παραχώρησε μια συνέντευξη στη βέλγικη ιστοσελίδα "hln.be".

Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδιαφέρον του Άρη το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο του κόστισε, καθώς ήταν απογοητευμένος που δεν πήγε στους κίτρινους.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο μέλλον του, αλλά και την πορεία της ομάδας των Ιωαννίνων, η οποία έχει καταφέρει να βάλει δύσκολα στις "μεγάλες" ομάδες της Super League Interwetten, τόσο την τρέχουσα σεζόν, όσο και την περσινή.

"Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ειλικρινές ενδιαφέρον από τον Άρη αλλά ο ΠΑΣ ζήτησε υψηλό οικονομικό αντάλλαγμα. Παρά την ακύρωση αυτής της μεταγραφής μπορώ το καλοκαίρι να αποχωρήσω ως ελεύθερος. Πιθανή είναι η μεταγραφή μου και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μ' ενδιαφέρει.

Προτιμώ να τελειώσω τη σεζόν με τις καλύτερες συνθήκες και να τελειώσω τα πάντα όμορφα. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι απογοητεύτηκα που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Παρότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία, θα ήταν ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο συλλόγου", ανέφερε για το μέλλον του αλλά και για το ενδιαφέρον του Άρη την περσινή σεζόν.

Ως προς τις μάχες με τους εγχώριους αντιπάλους τόνισε μεταξύ άλλων: "Στην πράξη είναι λιγότερο από το αποτέλεσμα που δείχνουν οι κοινές μας αναμετρήσεις. Είναι ένα στιγμιότυπο. Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες χάσαμε από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν σούπερ αποτελεσματικός και είχαμε μια κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό.

Παίξαμε καλά παιχνίδια ενάντια στον Ολυμπιακό για παράδειγμα και παρατηρήσαμε ότι αυτές οι ομάδες μας λαμβάνουν υπόψη. Πρέπει να το κάνουν. Την προηγούμενη σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο για εκείνους".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ