ΑΡΗΣ

Πίστη για το τρίποντο

Πίστη για το τρίποντο
Μαζίνιο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία τοτυ Άρη για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Κι αν ο Σεμπάστιαν Αμπρέου είχε στείλει το δικό του μήνυμα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τον Ιομάρ Μαζίνιο στην τοποθέτηση του στην διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.
Αμφότεροι δεν μίλησαν απλώς για μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά για κατάκτηση της νίκης που θα ισοδυναμεί με επιστροφή του Άρη και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής.

Ο Μαζίνιο μετά από την σημερινή πρωινή και συνάμα τελευταία προπόνηση στα πλαίσια της προετοιμασίας επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι "εκλεκτοί" του Βραζιλιάνου τεχνικού του Άρη είναι οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Αράνο, Φλάβιο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Φερνάντεζ, Γκρασιάν, Νέτο,Ρόβας, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα, Ναφτί, Χαβίτο και Αμπρέου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος και Γραικός που συμμετείχαν στον σημερινό νικηφόρο αγώνα της Κ-21 επί του Παναθηναϊκού όπως και οι Αραβίδης, Πιοβεζάν, Πίτου Γκαρσία, Ντέιλι και Ρομπέρζ και όπως ήταν αναμενόμενο οι τραυματίες Πρίττας, Βανγκέλι και Νάτσο Γκαρσία.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε για την Αθήνα όπου ήδη βρίσκεται στις 15:30 από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με τον Μαζίνιο ουσιαστικά να έχει καταλήξει και στο σχήμα που θα παρατάξει το σύνολό του αλλά και στο ποιους θα τοποθετήσει σε κάθε θέση.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη θα αφήσει στην άκρη το 4-2-3-1 επιλέγοντας το 4-4-2 με τους τέσσερις του κέντρου σε διάταξη ρόμβου και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Νασούτι και Γκιάρο με τον Αράνο στα αριστερά τους και τον Νέτο στα δεξιά τους. Στην βάση του ρόμβου θα είναι ο Ναφτί, στην κορυφή του ο Γκρασιάν έχοντας στα αριστερά τους τον Φερνάντεζ και στα δεξιά τους τον Φλάβιο ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Αμπρέου.

Οι "κίτρινοι" πάντως δεν θα είναι μόνοι τους αύριο το απόγευμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αφού στο πλευρό τους θα είναι πάνω από 1.000 φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 20 πούλμαν να είναι προγραμματισμένο από πλευράς των οργανωμένων να αφιχθούν στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ΠΑΕ είχαν συμφωνήσει στον αριθμό των 3.000 εισιτηρίων που όμως μειώθηκε στα 1.000 στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης η Αστυνομία έκανε την σχετική εισήγηση για το λόγο μη ύπαρξης της απαιτούμενης δύναμης εν όψει των εκλογών.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ