ΑΡΗΣ

Πίστη με γκολ από Μαντού

Πίστη με γκολ από Μαντού
Μαντού

Περίπου στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έφθασε στο Πράτο της Ιταλίας ο Φρανκ Ολιβιέρ Μαντού όπου και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή στο Πράτο της Ιταλίας, περίπου στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα, ο Φρανκ Ολιβιέρ Μαντού έκανε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη.

Ο 25χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου στις δηλώσεις του που προηγήθηκαν της προπόνησης εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να κερδίσει τον Σερραίο τεχνικό.

Κάτι που σημαίνει ο Κατσαβάκης να ανάψει το πράσινο φως στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ώστε ο Μαντού να υπογράψει συμβόλαιο. Μάλιστα ο 25χρονος επιθετικός και μέχρι προ ημερών της ουκρανικής Ζάρια φρόντισε να βρει δίχτυα στην πρώτη του προπόνηση.

"Θέλω να αποδείξω μέσα από αυτή την συμμετοχή μου στις προπονήσεις του Άρη ότι αξίζω μία θέση στο ρόστερ", τόνισε στην πρώτη του δήλωση ο Μαντού που έδειξε ενήμερος και για το μεθαυριανό φιλικό του Άρη με την Φιορεντίνα.

"Υπάρχει και το φιλικό με την Φιορεντίνα που ενδεχομένως θα αγωνιστώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος", με τον Μαντού ακόμη να έχει φροντίσει να συλλέξει στοιχεία για τον Άρη αλλά και τους φιλάθλους όντας δε ενημερωμένος για την προπέρσινη πορεία – της περιόδου 2010-2011 – στο Europa League.

Κι όσο για το αγωνιστικό του προφίλ ο Μαντού το σκιαγράφησε λέγοντας: "Είμαι επιθετικός, αλλά μου αρέσει περισσότερο να μοιράζω την μπάλα στην επίθεση. Κυρίως παίζω πιο πίσω από τον επιθετικό όχι όμως ότι θα δυσκολευτώ αν μου ζητηθεί να παίξω και ως φορ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ