YOUTH LEAGUE

Πιτό: "Ήμασταν όσο πιο σοβαροί μπορούσαμε, να τελειώσουμε τη δουλειά στην Εσθονία"

Ο Ρομέν Πιτό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τάλινα Κάλεφ
Ο Ρομέν Πιτό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τάλινα Κάλεφ EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Ρομέν Πιτό, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Τάλινα Κάλεφ τόνισε πως οι παίκτες του έμειναν συγκεντρωμένοι και πήραν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού διέλυσε με 5-0 την Τάλινα Κάλεφ για τον 2ο γύρο του Champions path του Youth League και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς το Νοέμβριο.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Ρομέν Πιτό, επισήμανε πως οι ερυθρόλευκοι ήταν συγκεντρωμένοι και κατάφεραν να κάνουν "θόρυβο".

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήταν μία πολύ καλή αρχή στην έδρα μας. Ήμασταν όσο πιο σοβαροί μπορούσαμε και καταφέραμε να κάνουμε τη διαφορά για την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Ήταν σημαντικό για εμάς να το πράξουμε αυτό από τώρα και να πάρουμε αυτό το σκορ για την πρόκριση.

Εκμεταλλευτήκαμε την πρώτη ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε για γκολ. Αυτό που θέλαμε ήταν να σκεφτούμε αυτόν τον αγώνα και όχι τη συνέχεια, μείναμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί στο στόχο μας και σημειώσαμε πολλά γκολ και να κάνουμε “θόρυβο”.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και να τελειώσουμε τη δουλειά μας στη ρεβάνς στην Εσθονία και να συγκεντρωθούμε από εκεί και πέρα στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα".

TAGS YOUTH LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ