ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιβοτέ: "Δεν είναι αρνητικός ο Μουντάρι"

Πιβοτέ: "Δεν είναι αρνητικός ο Μουντάρι"

Ο μάνατζερ του Σουλέι Μουντάρι, Φαμπιέν Πιβοτέ, μιλώντας σε ελληνική εφημερίδα, αποκάλυψε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον του παίκτη.

"Πριν πεινάσουν" σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις του Πισάρο και του Σάντσες, "μαγειρεύουν" στον Ολυμπιακό τις εναλλακτικές περιπτώσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι δεδομένο πως προκρίνουν τις περιπτώσεις του Χιλιανού μέσου της Ρόμα και του Κολομβιανού της Βαλενσιέν, ωστόσο, επειδή αυτές δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, ρίχνουν δίχτυα και σε άλλους παίκτες, με τον Γκανέζο μέσο της Ίντερ, Σουλέι Μουντάρι, να είναι ένας απ' αυτούς.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, που αγωνίζεται δανεικός στη Σάντερλαντ, μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα", όπου ναι μεν αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί διερευνητικά για τον παίκτη, τόνισε ωστόσο πως αυτή τη στιγμή ο πελάτης του έχει άλλες προτεραιότητες.

" Ξέρουμε για τον Ολυμπιακό. Ο πελάτης μου δεν θα ήταν αρνητικός, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο. Η Ίντερ. Ή ακόμη η προοπτική να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στην Αγγλία. Δεν έχει γίνει ακόμη κάτι", επεσήμανε ο μάνατζερ του Γκανέζου διεθνούς.

Σε κάθε περίπτωση δηλαδή, λίγες οι πιθανότητες να εξελιχθεί η περίπτωση αυτή θετικά για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ωστόσο και ένα σενάριο το οποίο θα μπορούσε να του ανοίξει το δρόμο για τον Πειραιά.

Στη συμφωνία δανεισμού του παίκτη με τη Σάντερλαντ υπάρχει οψιόν αγοράς 8 εκατομμυρίων ευρώ. Η αγγλική ομάδα έχει ήδη ενημερώσει όμως πως δεν προτίθεται να την ενεργοποιήσει.

Ο παίκτης γυρίζει στην Ίντερ όπου όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται και θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί ως αντάλλαγμα για κάποια μεταγραφή που θέλουν να κάνουν οι "νερατζούρι".

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Λούκα Μόντριτς της Τότεναμ για τον οποίο οι Ιταλοί ενδιαφέρονται και είναι πολύ πιθανό να αξιοποιήσουν και τον Μουντάρι ώστε να δελεάσουν τους "σπερς".

Επειδή όμως και για την Ίντερ η περίπτωση του Μόντριτς μοιάζει δύσκολο να ευδοκιμήσει, ο Μουντάρι της μένει "αμανάτι" και θα αναζητηθεί σύλλογος να δοθεί ως δανεικός. Εκεί είναι που μπορεί να μπει "σφήνα" ο Ολυμπιακός και να κάνει δικό του τον παίκτη, που πάντως είναι ξεκάθαρο πως δε βρίσκεται στις προτεραιότητές του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ