ΤΡΙΚΑΛΑ

Πλεξίδας: "Θα κάνουμε μεταγραφές"

Πλεξίδας: "Θα κάνουμε μεταγραφές"
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας τόνισε πως η ομάδα θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο

Τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου, άνοιξε ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας. Ο "ισχυρός" άνδρας του ΑΟΤ μίλησε στο "Ράδιο Πρωινός 105,3" και για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Βέροια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Πλεξίδας:

Για τον αγώνα με την Βέροια: " Καλούμε τους φιλάθλους να βρεθούν για μια ακόμη φορά κοντά μας. Ο αγώνας με την Βέροια είναι κομβικός, χρειάζεται όλοι να στηρίξουν και νομίζω ότι αυτό θα γίνει.

Από εκεί και πέρα ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που βρίσκεται λίγο πολύ στην ίδια θέση, έτσι θα πρέπει η δική μας ομάδα να κάνει την προσπάθεια για τη νίκη. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε και πιστεύω ότι όλα μπορούν να πάνε κατ' ευχήν
".

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΤ: " Δεν είναι μυστικό ότι το καλοκαίρι είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη με τις κινήσεις που είχαμε κάνει. Η ατυχία ή κάτι άλλο αυτή τη στιγμή μας έχει φέρει πίσω. Βέβαια υπάρχουν αυτή τη στιγμή 3 αγώνες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα για το 2010 και είναι στο χέρι μας να ανακάμψουμε.

Η αλήθεια είναι ότι σταθήκαμε άτυχοι με τους τραυματισμούς βασικών παικτών, όπως ο Σκάγκλια, ο Μπαριέντος και ο Στεπάνοβιτς. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά στον ΑΟΤ η ατυχία χτύπησε για τα καλά
".

Για την μεταγραφική ενίσχυση: " Αυτό που λέω στους φιλάθλους είναι ότι το 2011 θα έρθουν στον ΑΟ Τρίκαλα ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν ουσιαστικά. Μεταγραφές θα γίνουν και ήδη δουλεύουμε για αυτό. Άλλωστε είναι γεγονός ότι με τις ατυχίες που έχουμε το ρόστερ είναι μικρό σε αριθμό".

Για τα οικονομικά του συλλόγου: " Ακούστηκαν κάποια πράγματα τις τελευταίες μέρες για οφειλές της ΠΑΕ. Αυτό δεν ισχύει. Ο ΑΟ Τρίκαλα, μαζί με Παναιτωλικό, Βέροια, Πανθρακικό και Δόξα Δράμας είναι οι ομάδες που πληρώνουν. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά αλλά δεν είναι η πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει και οι φορείς της πόλης να σταθούν στο πλευρό της ομάδας".

Για το θέμα του Παναγιώτη Μάνου: " Δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή να αναφερθώ στο θέμα αυτό, θα το κάνω κάποια άλλη στιγμή σε μια συνέντευξη που θα είναι για όλα τα θέματα της ΠΑΕ".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ