ΤΡΙΚΑΛΑ

Πλεξίδας: "Θα πεθάνουν κάποιοι αν ακουμπήσουν τα Τρίκαλα"

Πλεξίδας: "Θα πεθάνουν κάποιοι αν ακουμπήσουν τα Τρίκαλα"

Άστραψε και βρόντηξε ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Βαγγέλης Πλεξίδας, που εμφανίστηκε ενοχλημένος με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις καταγγελίες του πορτιέρο της ομάδας Πουρή, για απόπειρα χρηματισμού του πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον "FM 100", τόνισε πως η ομάδα του ΑΟΤ αρχίζει και ενοχλεί, ενώ ήταν κατηγορηματικός στην περίπτωση που θα...κυνηγήσει κάποιος τους "κυανέρυθρους".

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα στον "Fm 100": "Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας και αυτό το βλέπει ο κόσμος των Τρικάλων. Η ομάδα αρχίζει και ενοχλεί και κάποιοι αρχίζουν και φοβούνται. Δεν μιλάμε για τον κ. Κομπότη γιατί δεν έχει γίνει καμία καταγγελία προς το πρόσωπο του. Υπάρχει ένας δημοσιογράφος που ενόχλησε τον Πουρή και εμείς κάναμε την καταγγελία.

Η ασφάλεια θεώρησε καλό να κρατηθεί ο κ. Κομπότης. Τα δικηγορικά δεν τα ξέρω. Η καταγγελία έγινε στον δημοσιογράφο και το συγκεκριμένο τηλέφωνο υπάρχει. Ο Πουρής δεν ήθελε πάντως να πάθει ζημιά ο φίλος του. Ακούω αυτά που λένε όλοι.

Δεν μπορεί να με κολλήσει κανείς στην γωνία. Τα Τρίκαλα έχουν τον κόσμο τους, την ομάδα τους, την ιστορία τους. Δεν υπάρχει ότι κάποιοι θα κυνηγήσουν τα Τρίκαλα. Θα πεθάνουν αν κάποιοι ακουμπήσουν τα Τρίκαλα. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ