ΤΡΙΚΑΛΑ

Πλεξίδας: "Το μαγείρεμα δεν ήταν σωστό"

Πλεξίδας: "Το μαγείρεμα δεν ήταν σωστό"
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων μετά την ανακοίνωση για τις αδειοδοτήσεις ήταν εξοργισμένος και μίλησε για "μαγείρεμα" το οποίο δεν έγινε σωστά. Ο ΑΟΤ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και θα περιμένει να δικαιωθεί

Για "μαγείρεμα" το οποίο δεν έγινε σωστά μίλησε εξοργισμένος ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας μετά την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ η οποία δεν έδωσε τελικά άδεια στην ομάδα για συμμετοχή στα πλέϊ οφ της Football League.

Ο Πλεξίδας μιλώντας σε ιστοσελίδα των Τρικάλων "goaltrikala.gr" ανέφερε πως η διοίκηση θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και θα περιμένει να δικαιωθεί.

" Η πρώτη απόφαση δικαίωσε τα Τρίκαλα. Απέρριψε την έφεση της ΕΠΟ άρα δικαίωσε τα Τρίκαλα. Μετά το τηλέφωνο του δικού μας νομικού η απόφαση άλλαξε. Μέχρι και εκεί δεν ξέρανε τι γράφανε. Το "μαγείρεμα" με λίγα λόγια δεν ήταν σωστό. Αφού άλλαξε η απόφαση τα Τρίκαλα δεν πήρανε άδεια και από 2-1 κατά της εφέσεως μετά το τηλεφώνημα έγινε 2-1 υπέρ της εφέσεως. Αυτό αποδεικνύει τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε από δω και πέρα", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Αυτό καταστρέφει το ποδόσφαιρο αφού η ίδια η ΕΠΟ αναιρεί τον κανονισμό αδειοδότησης. Αύριο το πρωί θα δούμε το σκεπτικό και θα πάμε στο διαιτητικό. Τουλάχιστον εκεί ελπίζουμε να συναντήσουμε δικαστές και όχι την ΕΠΟ. Ανθρώπους που θα δικάσουν ένα θέμα χωρίς παρενοχλήσεις υπάλληλων".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα Τρίκαλα, η διοίκηση του ΑΟΤ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και θα περιμένει να δικαιωθεί από το συγκεκριμένο όργανο. Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αποτελείται από τριμελή επιτροπή την οποία απαρτίζουν ο πρόεδρος των Εφετών, και δύο νομικοί (ένας της ΕΠΟ και ένας της Superleague).

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ