ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρόβλημα για την Εθνική: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Κώστας Αντετοκούνμπο κόντρα στη Σλοβενία

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο INTIME SPORTS

Πολύ δύσκολα θα παραταχθεί η Εθνική με τον Κώστα Αντετοκούνμπο κόντρα στη Σλοβενία, καθώς ο Έλληνας σέντερ θεωρείται απίθανο να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα με την Αίγυπτο.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία (6/7, 17:30, ΕΡΤ1, Novasports Start, Match Center από το SPORT24) στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Πειραιά, ωστόσο ο Κώστας Αντετοκούνμπος δύσκολα θα δώσει το παρών στη "μάχη" του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Έλληνας σέντερ αποκόμισε πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και ακολούθησε τον δρόμο για τα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης με τους "φαραώ", με το ιατρικό επιτελείο να τον συνοδεύει για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου, ο Αντετοκούνμπο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Με βάση τα δεδομένα, θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς του Σαββάτου (6/7), αλλά και τον τελικό της Κυριακής (7/7), σε περίπτωση, φυσικά, που η Εθνική ομάδα εξασφαλίσει την πρόκριση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ