ΠΑΟΚ

Πληρωμές, οικονομικά και Σικαμπάλα

Πληρωμές, οικονομικά και Σικαμπάλα
Βεζυρτζής

Η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ προσπαθεί να βάλει σε μία σειρά τα χρέη του συλλόγου και αρχίζει να ξεπληρώνει...

Με τις 140.000 ευρώ της περασμένης Πέμπτης πληρώθηκαν μισθοί προηγούμενων μηνών. Μέσα στην εβδομάδα όμως θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Νίκου Βεζυρτζή μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους άλλους δύο αρχηγούς, τον Κωνσταντινίδη και τον Τοχούρογλου, και θα καταβληθούν κάποιες δόσεις συμβολαίων στους παίκτες.

Μέσα στην εβδομάδα εξάλλου οι άνθρωποι της νέας διοίκησης του ΠΑΟΚ, θα κάνουν μία σειρά επαφών με πρώην παίκτες, προπονητές αλλά και ιδιώτες στους οποίους οφείλονται χρήματα ώστε να γίνουν νέοι διακανονισμοί για να αποφευχθεί μία νέα κατάπτωση της εγγυητικής.

Επίσης μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση των Βεζυρτζή-Οικονομίδη θα στείλει πλήρεις φακέλους για τα χορηγικά προγράμματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους επιχειρηματίες που έδειξαν ενδιαφέρον για συνεργασία. Ο πρώτος εξάλλου στις επαφές που είχε στην Αθήνα διαπίστωσε ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και 4-5 ανοιχτές περιπτώσεις για χορηγίες, μεταξύ των οποίων είναι και η Pepsi Cola.

Αύριο ή μεθαύριο εξάλλου η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να τοποθετηθεί δημόσια για τις προθέσεις και τις σκέψεις της.

Τέλος χθες το βράδυ ο Νίκος Βεζυρτζής είχε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό εξωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος ενημέρωσε για τις ενέργειες που γίνονται στο θέμα Σικαμπάλα.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ