ΠΑΟΚ

Πληρώνει ο Μέγκαχεντ

Πληρώνει ο Μέγκαχεντ
ΜΕΓΚΑΧΕΝΤ

Στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκονται από το μεσημέρι τα 600.000 ευρώ από την Αλ Σαμπάμπ για την μεταγραφή του διεθνή Αιγύπτιου Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ

Η πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας φάνηκε λοιπόν συνεπής στο ραντεβού της αποπληρωμής της μεταγραφής του Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ όπως είχε συμφωνηθεί με την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου στην σχετική ενημέρωση η ικανοποίηση ήταν διάχυτη.
Ο λόγος; Πολύ απλά γιατί η συνέπεια από πλευράς της Αλ Σαμπάμπ επιτρέπει στο επόμενο 48ωρο, από αύριο του πρωί αλλά και μεθαύριο, την άμεση τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν προς υπαλληλικό προσωπικό, δόσεις και μισθούς προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και λοιπές υποχρεώσεις.

Εκείνο πάντως που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι σύμφωνα με τις οφειλές που υπάρχουν τη στιγμή αυτή την Παρασκευή θα έχουν γίνει καπνός και τα 600.000 ευρώ. Όπως και να έχει όμως είναι σίγουρο πως το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί μια πρώτης τάξης ανάσα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο αγωνιστικό στις 11:00 έγινε σήμερα Τετάρτη η προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, στην οποία πήραν μέρος κανονικά οι τρεις παίκτες που έλειψαν για υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα Νέων. Ο λόγος για τους Μπαλάφα, Μουμίν και Ηλιάδη ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε και σήμερα ο Γκονζάλεζ. Για αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής που θα ξεκινήσεις στις 15:30.

Επιστολή ΣΦ σε Διοίκηση Βεζυρτζή

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ Δυτικών Συνοικιών, Επταλόφου, οι Μακεδόνες και το Πέρα Κλαμπ έστειλαν την παρακάτω ανοιχτή επιστολή στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταθέσουν τις θέσεις τους για την κατάσταση στην ομάδα τους.

"Μετά από δύο μήνες από την ανάληψη της διοίκησης πρωτοδικείου είναι πλέον καιρός να τεθούν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας. Κατ' αρχάς θα πρέπει να τονιστεί ότι η διοίκηση πρωτοδικείου δεν προήλθε από παρθενογέννηση αλλά κατόπιν πιέσεων και αγώνων με την προηγούμενη διοίκηση Γούμενου, η οποία ευθύνεται για την σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση.

Όταν κάποιοι ήταν θεατές το καλοκαίρι εμείς οι οργανωμένοι στηρίξαμε την προσπάθεια επιβίωσης της ομάδος και πρωτοστατήσαμε στον αγώνα για την απομάκρυνση του μεγαλομετόχου από την ομάδα καταγγέλλοντας για κακοδιαχείριση και την δημιουργία υποχρεώσεων 39 εκατ. ευρώ με εξώδικες επιστολές με αποτέλεσμα την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε τον έλεγχο του ΣΔΟΕ.

Η σημερινή διοίκηση Βεζυρτζή εάν και εκφράσαμε δημόσια την αντίθεσή μας ως προς τον τρόπο επιλογής προσώπων, σεβόμενοι τους αγώνες όλων των φιλάθλων, μικρομετόχων και αγνών παραγόντων, στηρίχθηκε με την παρουσία μας σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος μας.

Όμως ενέργειες και επιλογές της διοίκησης πρωτοδικείου μας αναγκάζουν να θέσουμε τους προβληματισμούς και τις απόψεις μας.

1) Η διοίκηση πρωτοδικείου που ορίσθηκε μετά από αίτηση του Ερασιτέχνη οφείλει να δίνει λογαριασμό σε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Έτσι κρίνεται απαραίτητος ο οικονομικός απολογισμός της δίμηνης περιόδου της Νέας Διοίκησης και ο διαρκής έλεγχος των οικονομικών συναλλαγών και δεδομένων από οικονομική επιτροπή υπό την εποπτεία του ΠΑΟΚτσή Ορκωτού Λογιστή - ελεγκτή Δημήτρη Ζιγκερίδη.

2) Πλήρης διαφάνεια στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κυρίου Γούμενου με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων και να υπάρξουν δηλώσεις ν.105 για την μη ύπαρξη άλλων αντιγράφων.

3) Σε μια περίοδο που ζητείται η βοήθεια της Πολιτείας μέσω χορηγιών, ρύθμισης των φορολογικών χρεών θα πρέπει η διοίκηση να τηρεί σοβαρή, συνεπή και σοβαρή στάση στο θέμα των μεταγραφών.

Δεν μπορείς να διατείνεσαι ότι βρίσκεσαι στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και από την άλλη να κάνεις μεταγραφές και μάλιστα αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιριστών όταν έχεις την πρωτοπόρο ομάδα των νέων.

Η διοίκηση είναι ευκαιρία να επιλέξει την ανανέωση, την προώθηση ταλέντων, την δημιουργία νέας ομάδος και όχι ομάδας απόστρατων ποδοσφαιριστών.

4) Η νέα διοίκηση χωρίς σχέδιο δράσης και συγκεκριμένους στόχους εξαρχής βαδίζει δίχως όραμα με πρόσκαιρη διαχειριστική λογική.

Αρχικά ευελπιστούσαν λύσεις από ζεστούς επιχειρηματίες χρηματοδότες ή πρόσκαιρους δανειστές, τώρα έγιναν πιο ρεαλιστές και προτείνουν σχέδιο πολυμετοχικότητας, που ήταν άραγε λοιπόν, όταν οι προτάσεις μας για την πολυμετοχικότητα έδωσαν το όραμα της λύσης στο λαό του ΠΑΟΚ, πλην όμως οι μεγαλομέτοχοι τορπίλισαν την όλη προσπάθεια και αίφνης σαν από μηχανής θεός η λύση Βεζυρτζή λίγο πριν από το συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ, απολάμβανε της εμπιστοσύνης του κυρίου Γούμενου... γιατί άραγε;

Η πολυμετοχικότητα είναι πλαίσιο συμμετοχής και διάφανης διαχείρισης, αντιπροσωπευτικής διοίκησης και επιτυγχάνεται με την ενεργοποίηση όλων των φορέων, πολιτικών, των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, οπαδών, ποδοσφαιριστών, αλλά και την παροχή κινήτρων διανομής δωρεάν μετοχών Γούμενου, εκπτώσεις στα διαρκείας και στη μπουτίκ. Με λίγα λόγια δεν είναι μια απλή εισπρακτική διαδικασία αλλά μια άλλη φιλοσοφία και λογική.

5) Ευχάριστη συγκυρία να έχεις άνοιξη τον χειμώνα και γεμάτο γήπεδο τον Γενάρη στα ντέρμπι... τι γίνεται μετά; Μήπως χαθεί ξανά κι άλλο ΟΥΕΦΑ για να έχουμε πάλι την εφιαλτική περιπέτεια του προηγούμενου καλοκαιριού.

6) Είναι καιρός ο Ερασιτέχνης να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, επιβάλλεται να παρέμβει και να ζητήσει από τη ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα για την έξωση της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. που ανήκει στον κύριο Γούμενο για τις οφειλές της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαφορετικά θα πρέπει να κινηθεί ο Ερασιτέχνης κατά παντός υπευθύνου που δεν προστατεύει τα συμφέροντα της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Δεν είναι δυνατόν από αυτήν την τριγωνική σχέση κατά την οποία ο Ερασιτέχνης μισθώνει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το κτίριο της μπουτίκ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. και στην ουσία η εταιρεία του ΓΟΥΜΕΝΟΥ να χρωστάει την ΠΑΕ, η ΠΑΕ τον Ερασιτέχνη θα συνεχιστεί η ασυλία αυτή;

7) Μετά από δύο μήνες, τι γίνεται με την αποδεδειγμένη κακοδιαχείριση της προηγούμενης διοίκησης, θα υπάρξει κάποια μορφή διεκδίκησης κάποιων ποσών ή υπάρχει διάθεση συγκάλυψης;

Ποια είναι η πορεία του πορίσματος του ΣΔΟΕ, γνωρίζουμε το περιεχόμενο αν όχι ενδιαφερθήκαμε για την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής;

Κλείνοντας επισημαίνουμε ότι για μας δεν υπάρχουν αυτονόητα. Όλοι κρίνονται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ
ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΣΦ ΠΑΟΚ
ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
ΠΕΡΑ CLUB
ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ".




















































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ