ΑΕΚ

Πληρώθηκαν, ηρέμησαν!

Πληρώθηκαν, ηρέμησαν!
Μπλάνκο Μαιστόροβιτς Τζιμπούρ

Εξοφλήθηκαν οι παίκτες και επήλθε ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. H Ένωση στηρίζει Σοφοκλή Πιλάβιο για ΕΠΟ

Βέβαια κάποιοι εκ των παικτών (και ειδικότερα οι ξένοι) σάστισαν σήμερα όταν τους ζητήθηκε να υπογράψουν έγγραφο σύμφωνα με το οποίο δεν τους οφείλονται χρήματα από την ΠΑΕ. Ως γνωστόν αρκετοί (αν όχι όλοι) εξ αυτών ήταν δύο ως και τρεις μήνες μέσα και δεν ήταν εύκολο (μονομιάς) να καταλάβουν το γιατί να υπογράψουν το συγκεκριμένο χαρτί.
Όταν ενημερώθηκαν ότι η διοίκηση κατέθεσε στους λογαριασμούς τους τα οφειλόμενα ως και τον μήνα Δεκέμβριο, εξυπακούεται ότι έβαλαν με χαρά την υπογραφή στο έγγραφο αδειοδότησης, απαραίτητο για την ομάδα ώστε η UEFA να ανάψει το πράσινο φως για τη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το άλλο σύστημα

Όσον αφορά στην προετοιμασία ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο (17/01), ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δοκίμασε χθες το… άλλο σύστημα. Συγκεκριμένα παρέταξε τους βασικούς σε διάταξη "4-3-1-2" (αντί του "4-2-3-1") δοκιμάζοντας τον Σκόκο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο προωθημένους Μπλάνκο και Τζεμπούρ. Μοιραία ο Εντίνιο χρησιμοποιήθηκε με τους αναπληρωματικούς.

Αν τελικά επιλεγεί το συγκεκριμένο σύστημα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τρία αμυντικά χαφ (Ενσαλίβα, Μπασινάς και Πελετιέρι), ενώ τον ρόλο του δεξιού μπακ θα καλύψει ξανά ο Νίκος Γεωργέας από την απόδοση του οποίου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος ο προπονητής. Την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Σάχα, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς και Κυργιάκος.

Η αποστολή

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής για τον αγώνα με τον Ηρακλή είναι οι Σάχα, Μάχο, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Χουναφράν, Κυργιάκος, Ενσαλίβα, Γεωργέας, Πλιάτσικας, Κουτρομάνος, Πελετιέρι, Ζορμπάς, Χετεμάι, Μπασινάς, Εντίνιο, Παυλής, Τζεμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αλεξόπουλος και Λαγός και ο τραυματίας Μαντούκα. Με την ομάδα U21 (που σε αντίθεση με την πρώτη ομάδα κάνει πρωταθλητισμό!) θα αγωνιστούν ο Αραμπατζής, ο Γκέντσογλου, ο Ταχτσίδης και ο Μπερνς.

Υπέρ Πιλάβιου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ. Η σχετική ανακοίνωση: " Η ΑΕΚ στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Σοφοκλή Πιλάβιου για τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κρίνοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, ικανότητες και ήθος. Ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, πιστεύουμε, ότι μπορεί να οδηγήσει στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου σε αντίθεση με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος ήταν πολύ χρήσιμος μόνο σε ένα κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τάκης Κανελλόπουλος
Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ
Εκπρόσωπος ΠΑΕ ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Super League

"

Τα εισιτήρια

H διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Ηρακλής - ΑΕΚ (Σάββατο 17.1 - 19.00, «Καυταντζόγλειο Στάδιο) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από το ξενοδοχείο Capsis στη Θεσσαλονίκη 11.00 – 14.00 και από τις 17.00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα από το εκδοτήριο που θα βρίσκεται έξω από τη Θύρα 1 του Σταδίου.

Έπειτα από απόφαση της αστυνομίας, οι φίλαθλοι που θα μετακινηθούν μαζικά με λεωφορεία θα πρέπει να βρίσκονται τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16.00, στο Δερβένι (για τα λεωφορεία που θα κινούνται από Ανατολική Μακεδόνια και Θράκη) και στα διόδια των Μαλγάρων (για τους προερχόμενους από τη λοιπή Ελλάδα).

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Θύρα 1 φιλάθλων της ομάδας με εισιτήρια που αντιστοιχούν σε άλλη Θύρα.



























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ