ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλησιάζει ο Λέτο, προτάθηκε ο Ζακί

Πλησιάζει ο Λέτο, προτάθηκε ο Ζακί
ζακι

Λέτο: "Είμαι πολύ κοντά... Οι πιθανότητες να παίξω στον ΠΑΟ είναι 90%". Εξετάζεται ο Αμρ Ζακί

Λέτο: "Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό"

Νέα τροπή στην υπόθεση του Λέτο, έδωσε ο ίδιος ο παίκτης της Λίβερπουλ και του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος μέσος με δήλωσή του στην ιστοσελίδα "Skysports" είπε χαρακτηριστικά:

" Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό" είπε αρχικά βάζοντας πλέον "φωτιά" στα σενάρια και τις φήμες που ήθελαν τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να ετοίμαζαν ρελάνς στον "αιώνιο" αντίπαλο, παρόλο που στην ΠΑΕ, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο αναφερομένος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα εξηγεί ότι οι δύο ομάδες (Λίβερπουλ και Παναθηναϊκός) είναι κοντά σε συμφωνία, μετά την αδιαφοριά των πρωταθλητών Ελλάδος: " Υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λίβερπουλ και ξέρω ότι οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να παίξω στον Παναθηναϊκό είναι 90%. Περίμενα όλες αυτές τις εβδομάδες κάτι από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έγινε. Ηθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που δεν με θέλουν, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου

".

Από την επίσημη πλευρά, του Παναθηναϊκού, αυτό που προκύπτει είναι πως τίποτα δεν υπάρχει στο θέμα αυτό και απλά ο παίκτης της Λίβερπουλ, απλά είχε προταθεί στο παρελθόν.

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Αμρ Ζακί

Ο Αμρ Ζακί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι "πράσινοι" έχουν κάνει πρόταση στην Ζάμαλεκ, ζητώντας τον δανεικό έναν "Φαραώ".

Για τον 26χρονο φορ που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Γουίγκαν και ήταν εκπληκτικός, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Λυών.

Ο Ζακί, αγωνίστηκε φέτος σε 29 ματς και σημείωσε 10 γκολ. Είναι διεθνής με την Αίγυπτο, μετρώντας 50 συμμετοχές και 26 γκολ. Εχει ύψος 1,85, και διαθέτει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Χενκ Τεν Κάτε για τον παίκτη στην "γραμμή κρούσης".

Από την πλευρά των "πράσινων" δεν επιβεβαιώνουν για πρόταση ωστόσο και για την περίπτωση αυτή τονίζουν πως ο παίκτης είναι στην λίστα και έχει προταθεί.

Ρότσα: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας Παράδεισος"

Μήνυμα στους φίλους της ομάδας να μην ανησυχούν έστειλε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο σκάουτερ των "πράσινων" μίλησε στον Novasports FM και αναφέρθηκε στην ενίσχυση της ομάδας χαρακτηρίζοντας παράλληλα "Παράδεισο" τον Παναθηναϊκό.

" Το 6ο Summer Cup ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση και απαιτεί πολύ κόπο. Οι προπονητές είναι του Παναθηναϊκού και έχουν εμπειρία στο να βρούμε παιδιά με πάρα πολύ ταλέντο και σε καλή ηλικία. Εγώ ασχολούμαι με πάρα πολλά παιδιά από το 1992. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης πέρασα το μήνυμα ότι δεν είναι χάσιμο χρόνου και οι γονείς πρέπει να φέρνουν τα παιδιά στις ομάδες", είπε αρχικά και συμπλήρωσε.

- για την "Golden Team": " Εμείς (σ.σ.: ο Παναθηναϊκός) θέλουμε να φτιάξουμε έναν πιο μεγάλο κορμό. Είναι ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Είναι τεράστια η πίεση που υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός επιλέγει για τη δεύτερη ομάδα, την Golden Team, και γίνεται σημαντική δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Στόχος είναι τα συγκεκριμένα παιδιά να αγαπήσουν το σωματείο, το οποίο τους προσφέρει την δυνατότητα να βελτιωθούν".

- για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη με παίκτες από τη Λατινική Αμερική: " Ο Άρης είναι σωματείο που είναι μια ταχύτητα πιο κάτω από τον Παναθηναϊκό. Έχουμε παρακολουθήσει παίκτες που είναι ικανοί για αυτό που τους θέλουμε. Υπάρχουν πολλές λύσεις, αρκεί για εμένα να κάνει ο Παναθηναϊκός τις σωστές επιλογές. Θα γίνει μια προσπάθεια καλή και ο κόσμος της ομάδας πρέπει να μείνει ήσυχος".

- για τον "πόλεμο" που δέχεται η ομάδα του Παναθηναϊκού: " Θα επιλέξουμε κάτι που θα ταιριάζει σε μας. Δεν φτάνει ότι ο κόσμος του Άρη πήγε στο αεροδρόμιο, εμείς θέλουμε την ουσία. Βρισκόμαστε σε έναν "πόλεμο" και δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε τα πλάνα μας. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας παράδεισος. Πλέον, ο ποδοσφαιριστής αρχίζει και κοιτάει διαφορετικά την Ελλάδα".

Διακόπηκε η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που όμως δεν βρέθηκε λύση στην μία ώρα που κράτησε και διακόπηκε. Έπόμενο ραντεβού ορίστηκε την ερχόμενη εβδομάδα στο ίδιο μέρος (σε ξενοδοχείο στους πρόποδες του Λυκαβητού) και στην ίδια ώρα. Στο διάστημα αυτό, θα γίνει προσπάθεια να μεταπειστεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και να μην επιμείνει στην απόφαση του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ