ΠΑΟΚ

Πλησιάζει ο Τσιρίλο στη Τούμπα

Πλησιάζει ο Τσιρίλο στη Τούμπα
Τσιριλο

Ο Μπρούνο Τσιρίλο κάνει προσπάθειες να λύσει το συμβόλαιο του με την Λεβάντε και να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Τελικά, το "φλερτ" του ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο είναι πολύ πιθανό να έχει αίσιο τέλος. Ο Ιταλός αμυντικός προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με τη Λεβάντε, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την ένταξη του στον ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος αμυντικός παραδέχτηκε ότι μίλησε τόσο με τον Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο δούλεψαν μαζί στην ΑΕΚ, όσο και με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Ο Ιταλός έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 1,5 χρόνου με αποδοχές γύρω στις 300.000 ευρώ το χρόνο. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και στην Τούμπα θεωρούν ότι η απόκτηση του Τσιρίλο είναι θέμα χρόνου.

Ζαγοράκης και Σάντος είχαν συνεργασία για τα μεταγραφικά πριν την αλλαγή του χρόνου και το επόμενο βήμα θα είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Ο Πορτογάλος εξετάζει κάποιες περιπτώσεις παικτών και είναι πιθανό να αποκτηθεί ένας συμπατριώτης του.

Αν γίνει και τρίτη μεταγραφή, θα αποκτηθεί και επιθετικός, με δεδομένο ότι την Κυριακή σταματά την καριέρα του ο Ζήσης Βρύζας και μένει κενή μία θέση. Ο πρώην διεθνής φορ άρχισε ήδη να ασχολείται με τα νέα του καθήκοντα, αυτά του τεχνικού διευθυντή, βοηθώντας με τις διασυνδέσεις του σε Ιταλία και Ισπανία στην ανίχνευση στόχων. Στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα, που θα είναι το τελευταίο της καριέρας του, η ΠΑΕ ετοιμάζει μια μικρή εκδήλωση για τον τιμήσει, κάτι που θα κάνουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο Σνάουτσνερ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Το πρωί πήγε στη Σουρωτή και ο Ζαγοράκης για να ευχηθεί σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες και συμμετείχε στην προπόνηση.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ