ΑΕΚ

Πλησιάζει σε Κούτσιακ...

Πλησιάζει σε Κούτσιακ...
Φερερ

Κοντά στην απόκτηση του Κούτσιακ βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την διπλασίαση της πρότασης προς την Ζίλινα

Η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ (300.000 εκατ. ευρώ) δεν συγκίνησε την Ζίλινα. Η πίεση του χρόνου αλλά και η πιθανότητα να μείνει η Ένωση με δύο τερματοφύλακες, έπεισε τη διοίκηση να κάνει νέα πρόταση ύψους 800.000 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με του Σλοβάκου δημοσιογράφους η συγκεκριμένη πρόταση δεν αφήνει περιθώρια στην Ζίλινα να αρνηθεί την πρόταση και όλα δείχνουν πως θα πούνε το πολυπόθητο "ναι" και οι μεταγραφές θα τελειώσουν για την ΑΕΚ.

Αυτή είναι το τρίτο... σήριαλ της ΑΕΚ που δημοσιεύτηκε, για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα μετά τους
Μπαροβέρο και Τζέφερσον, που όμως πήραν αρνητική τροπή. Ας ευχηθούμε να είναι τρίκη και... καλή.

Προετοιμασία για Βέροια με απουσίες


Η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος μπήκε στην τελική ευθεία με την ΑΕΚ το Σάββατο στις 19:00 να αγωνίζεται στην Βέροια με την ομώνυμη ομάδα. Ο Σέρα Φερέρ δεν θα έχει στη διάθεση του τους διεθνής Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Τόζερ και τους πιτσιρικάδες Παπασταθόπουλο και Πλιάτσικα.

Φυσικά ο "Λύμπε" δεν υπολογίζεται για τις δύο πρώτες αγωνιστικές λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν, αλλά και αυτός μαζί με τους Δέλλα και Τόζερ θα βρίσκεται στη διάθεση του Φερέρ, ενώ από Τετάρτη θα είναι οι νέοι Παπασταθόπουλος και Πλιάτσικας.

Στο βασικό σχεδιασμό του ισπανού τεχνικού, θα υπάρχει ο στόχος της ένταξης του Μπλάνκο στο βασικό σχήμα καθώς θα είναι ο μοναδικός επιθετικός της ομάδας και θα πρέπει οπωσδήποτε στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το Σάββατο να ενσωματωθεί ο αργεντινός επιθετικός.

Πάντως η "Ένωση" στην δύσκολη αποστολή της πρεμιέρας θα έχει στο πλευρό της περίπου 1500 φιλάθλους της καθώς η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" ζήτησε 3000 εισιτήρια αλλά πήρε περίπου τα μισά.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Σεβίλλη



Στη διάθεση των φιλάθλων τίθενται σήμερα τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα της προκριματικής φάσης του Champions League μεταξύ της ΑΕΚ και της Σεβίλλης.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Κύμης και του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη (ώρες λειτουργίας 11:00 – 18:00) και σε ώρες καταστημάτων στα παρακάτω "aekshop": Γράμμου 69-71, Μαρούσι (τηλ. 210 8064210), Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια (τηλ. 210 2525759), Αιόλου 7, Πλάκα (τηλ. 210 3236750), Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω (τηλ. 210 5317482), Βενιζέλου 30Α, Καβάλα (τηλ. 2510-621924).
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ