ΙΩΝΙΚΟΣ

Πλήθος κόσμου στην "πρώτη"

Πλήθος κόσμου στην "πρώτη"
INTIME SPORTS

Παρουσία αρκετών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των παικτών του Ιωνικού στο γήπεδο της Νεάπολης

Παρά την ζέστη, αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση των παικτών του Ιωνικού στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης.

Το κλίμα ήταν αρκετά ενθουσιώδες, ενώ το παρών στο γήπεδο έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και πλέον αρχίζει η σκληρή δουλειά προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.

Ο νέος τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Μπένος τόνισε χαρακτηριστικά: " Ευχαριστώ τη διοίκηση που με επέλεξε σε αυτό το νέο ξεκίνημα που γίνεται. Ξεκινάμε με πολύ όρεξη την προσπάθεια επίτευξης των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση και περιμένουμε και την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Ο Ιωνικός είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις και αυτό φαίνεται και από την παρουσία του κόσμου".

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε: " Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ιωνικού. Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία της ομάδας και τη βαριά φανέλα που κουβαλάει αυτή η ομάδα. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, έχουμε όρεξη και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε".

Τέλος, ο Γιώργος Μελαμπιανάκης επεσήμανε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ιωνικό ,που είναι θα έλεγα το σπίτι μου. Έχω περάσει αρκετά χρόνια εδώ και η επιλογή της νέας διοίκησης να με φέρει πίσω στην ομάδα είναι τεράστια τιμή για εμένα. Ξεκινάμε δουλειά γιατί είναι αλήθεια ότι καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία και πλέον με πολύ όρεξη πάμε για να πετύχουμε την επίτευξη των στόχων της ομάδας".

Τέλος, η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιόγκο Σιστόν, ενώ διέψευσε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Προκόπη Σαγανά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ,για δύο χρόνια με τον ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Σιστόν. O Σιστόν γεννήθηκε στις 25-1-1981 και έχει αγωνιστεί σε Βάσκο Ντε Γκάμα ,Χάποελ Μπερ Σεβά,Σάντα Κλάρα, Άρη ,Ατρόμητο και Λεβαδειακό".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ