ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογκμπά: Μειώθηκε η ποινή του για υπόθεση ντόπινγκ, μπορεί να επιστρέψει στη δράση από τον Μάρτιο του 2025

Juventus' Paul Pogba, front left, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between FC Bayern Munich and Juventus Turin in Munich, southern Germany, Wednesday, March 16, 2016. At right is Bayern's David Alaba. (AP Photo/Matthias Schrader)
Juventus' Paul Pogba, front left, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between FC Bayern Munich and Juventus Turin in Munich, southern Germany, Wednesday, March 16, 2016. At right is Bayern's David Alaba. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Το CAS αποφάσισε να ρίξει την ποινή του Πολ Πογκμπά για υπόθεση ντόπινγκ από τα τέσσερα χρόνια στους 18 μήνες, με τον Γάλλο μέσο να έχει πλέον δικαίωμα να πάρει μέρος σε αγώνες από τον Μάρτιο του 2025.

Ο Πολ Πογκμπά έχει να επιδείξει μία πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή έχοντας φορέσει τη φανέλα των Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εθνικής Γαλλίας, όμως τα τελευταία χρόνια το όνομά του βρέθηκε στην επικαιρότητα για... λανθασμένους λόγους και η καριέρα του δέχτηκε μία ισχυρή κατραπακιά.

Αιτία το ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, με τον Γάλλο μέσο να τιμωρείται με τετραετή αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και τον ίδιο να αντιμετωπίζει κατάματα το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άδοξα από τον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς.

Ωστόσο, ο Πογκμπά πήρε μία δεύτερη ευκαιρία χάρη στον αγώνα που κατέβαλε για να αλλάξει η απόφαση, με το CAS να παίρνει την απόφαση να ρίξει την αρχική τιμωρία του, που ήταν 4 χρόνια, σε 18 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσει προπονήσεις με την Γιουβέντους από τον Ιανουάριο και να πάρει μέρος σε αγώνες από τον Μάρτιο του 2025.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ