ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογκμπά: "Το ποδόσφαιρο είναι η τούρτα που μου έβγαλαν από το στόμα"

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας @ 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά στη συνέντευξή του στην Equipe δήλωσε ανυπόμονος να επιστρέψει στη δράση και να κερδίσει τη θέση του στην εθνική Γαλλίας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Πολ Πογκμπά έχει ξεκινήσει κι από τον Μάρτιο 2025 θα μπορεί πλέον να επιστρέψει στα γήπεδα, καθώς το CAS αποφάσισε να μειώσει την ποινή του για την υπόθεση ντόπινγκ.

Έτσι, ο Γάλλος σταρ που κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα κι έχει δεχθεί κρούση από τη Μαρσέιγ, ενώ προσέλκυσε επίσης, και το ενδιαφέρον της Λος Άντζελες FC, μίλησε στην Equipe.

Έχουν απομείνει περίπου πέντε μήνες και ο Πογκμπά δήλωσε ανυπόμονος, τονίζοντας ότι του δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για το μέλλον του και υποστήριξε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τη θέση του στην εθνική Γαλλίας.

"Το ποδόσφαιρο είναι η τούρτα που μου έβγαλαν από το στόμα. Είναι σαν να μου δόθηκε άλλη μια ευκαιρία, πήρα πίσω ό,τι μου είχε αφαιρεθεί και μου δόθηκε νέα ζωή. Ο Μάρτιος μοιάζει σαν να είναι αύριο, θα έρθει γρήγορα και δεν μπορώ να περιμένω.

Έχω ήδη έναν σύλλογο, οπότε σκέφτομαι μόνο να επιστρέψω και να βγω από αυτή την κατάσταση. Φυσικά, κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το αύριο, ποτέ μην λες ποτέ.

Ο στόχος μου είναι πάνω από όλα να επανέλθω σε φόρμα, γιατί δεν έχω παίξει για καιρό. Υπάρχουν άλλοι παίκτες στην ομάδα της Γαλλίας, δεν είναι ότι θα μείνουν πίσω, επειδή ο Πολ Πογκμπά είναι διαθέσιμος. Στο χέρι μου είναι να κερδίσω τη θέση μου".

Φυσικά έχω ακόμη επαφή με τον Ντεσάμπ, ήταν πάντα εκεί και με στήριζε, ακόμη και πριν από αυτή την κατάσταση. Του είμαι ευγνώμων".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ