SERIE A

"Πόλεμος" δηλώσεων μεταξύ Ίντερ-Ρόμα!

"Πόλεμος" δηλώσεων μεταξύ Ίντερ-Ρόμα!
Μαντσίνι-Ίντερ

Ανελέητος "πόλεμος" δηλώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ Ίντερ και Ρόμα, για τη μή αποβολή του Τότι κόντρα σε Ουντινέζε

Ίντερ και Ρόμα έχουν μπει σε ένα απίστευτο... γαϊτανάκι δηλώσεων με αφορμή την μή αποβολή του Τότι, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να κάνει την αρχή, υποστηρίζοντας πως αν είχε βρεθεί στη θέση του ο Αντόνιο Κασάνο θα είχε τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές, και τον βοηθό προπονητή του Λουτσιάνο Σπαλέτι και παλιά μεγάλη δόξα των "Ρωμαίων", Μπρούνο Κόντι, να του απαντά σε σκληρό ύφος.
Οι δηλώσεις όμως αυτές δεν ήταν τίποτα άλλο από μία... προθέρμανση, με τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να βγάζουν και άλλα όπλα από τη "φαρέτρα" τους, με τις προσβολές να απευθύνονται πλέον σε προσωπικό επίπεδο.

"Πιστεύω ότι τα έχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό. Όπως και τότε που υπέβαλε την παραίτησή του από την Ίντερ και στη συνέχεια άλλαξε την απόφασή του", τόνισε ο Κόντι στην "Corriere dello Sport" και συνέχισε:

"Νομίζω ότι ο Μαντσίνι έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα με το να διαχειριστεί τη δική του ομάδα, καθώς οι προσβολές που δέχεται προέρχονται από τους δικούς του παίκτες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ίντερ έδειξε ότι δεν έχει στυλ".

Η απάντηση από πλευρά του τεχνικού των "νερατζούρι" ήταν αναμενόμενο να έρθει άμεσα: "Είπα μόνο αυτό που είπαν και άλλοι και δεν προσέβαλα κάποιον.

Έχω έναν μεγάλο σεβασμό προς τον Τότι και αυτό δεν αλλάζει. Νομίζω πως ο Κόντι ήταν αγενής, καθώς δεν υπήρχε ανάγκη για τα συγκεκριμένα σχόλια. Για μένα δεν υπάρχει αντιπαλότητα και δεν νομίζω πως ο Τότι χρειάζεται φύλακα".

Από την πλευρά της πάντως η διοικητική παράγοντας των "τζαλορόσι", Ροζέλα Σένσι, φρόντισε να ρίξει... λάδι στη φωτιά με νέες επιθετικές δηλώσεις κατά του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

"Ο προπονητής της Ίντερ θα έπρεπε να μείνει ήσυχος, οι κριτικές που έκανε με ενόχλησαν. Θα ήταν καλύτερα αν απλά συγκεντρωνόταν στη δουλειά του και μιλούσε για τους παίκτες του, αντί να ασχολείται μαζί μας".

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του σκουντέτο, με την Ίντερ να έχει αβαντάζ 4 πόντων πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν και στον τελικό του Κόπα Ιτάλια (όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές) σε περίπτωση που ξεπεράσουν τα εμπόδια των Λάτσιο και Κατάνια στους ημιτελικούς.














TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ