ΑΓΓΛΙΑ

"Πόλεμος" για την επιχειρηματία κα Τζέραρντ!

"Πόλεμος" για την επιχειρηματία κα Τζέραρντ!
New Image

Έντονες αντιδράσεις από τους καταστηματάρχες στο κέντρο του Λίβερπουλ έχει προκαλέσει η απόφαση της συζύγου του Στίβεν Τζέραρντ να ανοίξει μαγαζί με "επώνυμα" μωρουδιακά!

Η μητέρα δύο παιδιών μαζί με τον αρχηγό των "κόκκινων", κουράστηκε να είναι κλεισμένη στο σπίτι και να ασχολείται με τα οικιακά, και πήρε την απόφαση να ανοίξει μαγαζί ρούχων για μικρά παιδιά στο κέντρο της πόλης.
Το μαγαζί αυτό όμως δεν θα είναι τυχαίο, ούτε θα έχει ομοιότητες με τα άλλα. Χάρη στις πολλές γνωριμίες της, η Άλεξ έξασφάλισε το ΟΚ από τους κυριότερους σχεδιαστές μόδας, από Ντιόρ και Ντόλτσε Γκαμπάνα, μέχρι Αρμάνι, κάτι που σημαίνει ότι το μαγαζί αυτό έχει όλα τα... εχέγγυα για να γίνει σημείο αναφοράς στην πόλη του Λίβερπουλ, όσον αφορά τα μωρουδιακά

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, με τους καταστηματάρχες στο κέντρο να αντιδρούν έντονα και να αντιτίθενται στο άνοιγμα αυτού του μαγαζιού, καθώς θεωρούν ότι θα τους "κλέψε" όλη την πελατεία.

"Η κυρία Κουράν είναι παντρεμένη με τον αρχηγό της Λίβερπουλ και συνεπώς θα απορροφήσει την καλύτερη πελατεία. Έτσι, εμείς θα χάσουμε πάρα πολλά κέρδη", αναφέρουν με παράπονο οι μελλοντικοί ανταγωνιστές της συζύγου του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος περιττό να αναφέρουμε πόσο αγαπητός και δημοφικής είναι στην πόλη του Λίβερπουλ, από τους οπαδούς της ομώνυμης ομάδας

"Η κυρία Κουράν θα επενδύσει την περιουσία της σε αυτό το μαγαζί και δεν θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα του γάμου", τόνισε ο εκπρόσωπός της, με τους άλλους μαγαζάτορες να τρέμουν στο γεγονός ότι θα εκμεταλλευτεί τις γνωριμίες και τις φιλίες του Στίβεν Τζέραρντ.









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ