ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ντιναμό Κιέβου θα δώσει φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα με κορυφαίες ομάδες

Οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου στο Champions League
Οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου στο Champions League @ 2021 EFREM LUKATSKY / AP IMAGES

Η Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε ότι θα δώσει μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο με κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τη διεθνή κοινότητα για τον πόλεμο, αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για τους πληγέντες του πολέμου.

Η Ντιναμό Κιέβου θα δώσει μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις τους προσεχείς μήνες από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, με τα παιχνίδια να έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα να δίνονται σε αυτούς που έχουν πληγεί από τον πόλεμο.

Οι ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Κιέβου είναι οι εξής: Ντόρτμουντ, Παρί, Στεάουα Βουκορεστίου, Λέγκια Βαρσοβίας, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μπενφίκα, Άγιαξ, Σπόρτινγκ και Βασιλεία.

Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν με το σλόγκαν: "Αγώνας για την ειρήνη, ας σταματήσουμε τον πόλεμο". Εκτός από τα χρήματα που θέλουν να συγκεντρωθούν για τους πληγέντες του πολέμου, είναι να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τη διεθνή κοινότητα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τα φιλικά παιχνίδια θα προβληθούν και από ευρωπαϊκά τηλεοπτικά κανάλια (πλην των ουκρανικών). Το πρότζεκτ θα περιλαμβάνει και Ουκρανούς αστέρες της τέχνης που υποστηρίζουν τη φιλανθρωπική αποστολή της ομάδας.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ