ΑΓΓΛΙΑ

Πώληση του Μόντριτς προβλέπει ο Ρέντναπ

Πώληση του Μόντριτς προβλέπει ο Ρέντναπ
Μόντριτς

Ο Χάρι Ρέντναπ αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Τότεναμ είχε υποσχεθεί στον Λούκα Μόντριτς από πέρυσι πως θα τον δώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε, επίσης, πως σχετίζεται η πώληση του Κροάτη με τον Ούγκο Γιορίς.

Από πέρυσι ο Ντάνιελ Λεβί, πρόεδρος της Τότεναμ, είχε υποσχεθεί στον Λούκα Μόντριτς πως θα τον παραχωρούσε φέτος σε περίπτωση που ερχόταν πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό αποκάλυψε ο Χάρι Ρέντναπ με δηλώσεις του στη "Sun", αναφέροντας ταυτόχρονα πως ο ίδιος δεν πιστεύει πως ο Κροάτης θα είναι την επόμενη σεζόν στο Λονδίνο.

"Δεν είμαι σίγουρος πως ο Λούκα θ' αρχίσει τη σεζόν με την Τότεναμ. "Δώσε μας μία ακόμη σεζόν κι αν η Ρεάλ έρθει, δε θα σταθούμε εμπόδιο" του είχε πει πέρυσι ο πρόεδρος".

Εν τω μεταξύ, η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως ο πατέρας του Ούγκο Γιορίς, ο οποίος είναι και ο ατζέντης του, σχολίασε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του γιου του στα "σπιρούνια": "Είμαι σίγουρος πως η απόκτηση του Ούγκο θα επιταχυνθεί σε περίπτωση που ο Μόντριτς πάει στη Ρεάλ".

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Ζαν Μισέλ Ολάς, πρόεδρος της Λιόν, τόνισε πως τελικά η ομάδα του θα κρατήσει στις τάξεις της τον Ούγκο Γιορίς, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του Μόντριτς ο Ζοζέ Μουρίνιο άφησε ένα παραθυράκι ανοιχτό δηλώνοντας: "Το ρόστερ μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ