ΠΑΟΚ

Πωλήθηκε ο Μέγκαχεντ

Πωλήθηκε ο Μέγκαχεντ
μεγκαχεντ

Παρελθόν αποτελεί από τον "Δικέφαλο" ο Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ μετά την απόφαση της ΠΑΕ να τον πουλήσει στην Αλ Σαμπάμπ

"Πάντα στην καρδιά μου"



Από την πλευρά του ο Μέγκαχεντ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport από το Κάιρο όπου βρίσκεται για το φιλικό της Αιγύπτου με τη Σουηδία τόνισε: "Οι μεταγραφές είναι μέσα στη ζωή των ποδοσφαιριστών. Έμαθα πολλά στα δύο χρόνια που πέρασα στον ΠΑΟΚ, όμως όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν καλύτερα και για τις δύο πλευρές αυτή η μεταγραφή. Φεύγω από την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη αφήνοντας πολλούς φίλους.

Ελπίζω η ομάδα να πάει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια και στο μέλλον. Όπου και να είμαι θα προσεύχομαι για τον ΠΑΟΚ. Θα τον έχω πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου, καθώς ήταν η ομάδα που με έφερε στην Ευρώπη. Όταν θα έχω διακοπές σίγουρα θα επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω να έρχομαι να βλέπω 2-3 παιχνίδια της ομάδας κάθε χρόνο για να συναντώ και κάποιους φίλους".





Tο χρονικό



Όταν ο Γιώργος Παράσχος πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είχε εισηγηθεί την παραμονή του Αμίρ Μέγκαχεντ παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ΠΑΕ είχε στα χέρια της την πρώτη πρόταση της Αλ Σαμπάμπ που έκανε λόγο για δανεισμό του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ.

Ωστόσο η αραβική ομάδα φρόντισε το περασμένο Σάββατο να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση της τάξης των 500.000 ευρώ τη φορά αυτή για την απόκτησή του.

Στην πρόταση αυτή ακολούθησε μία σειρά διαπραγματεύσεων με τις δύο ομάδες να καταλήγουν στο ποσό των 600.000 ευρώ – που θα πρέπει να καταβληθεί άμεσα - για την πώληση του Μέγκαχεντ με την σύμφωνη πάντα γνώμη του Γιώργου Παράσχου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ζητήσει μέχρι και 700.000 ευρώ. Το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά σήμερα με την αποστολής της υπογεγραμμένης συμφωνίας της μεταγραφής και μαζί και της απόδειξης για την κατάθεση των χρημάτων σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το λόγο άλλωστε αυτό χθες ο Δημοσθένης Στάμος ετοίμασε και έστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Καμία δέσμευση


Όταν λοιπόν κατατεθούν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τότε από την πλευρά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα στείλει και το πιστοποιητικό της μεταγραφής για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Μέγκαχεντ.

Μάλιστα συντάχθηκε και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο αναφέρει ότι θα πρέπει να καταβληθούν άμεσα οι 600.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης δεσμεύεται ότι δεν θα έχει καμία απαίτηση από τον ΠΑΟΚ μετά από την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Όσο τέλος για την Αλ Σαμπάμπ; Ως πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, έχει κληρωθεί στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας μαζί με την Ιτιχάντ από την Συρία, την Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα και την ιρανική Φουλάντ Σεπαχάν.

Σύμφωνα μάλιστα με τα αραβικά ΜΜΕ ο Μέγκαχεντ αναμένεται να μεταβεί στο Ριάντ μετά από το αυριανό φιλικό της Αιγύπτου με την Σουηδία και είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς της Αλ Σαμπάμπ με την Αλ Ουιντά την Παρασκευή.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ