ΑΓΓΛΙΑ

"Πολίτης" ο Βινσέντ Κομπανί

"Πολίτης" ο Βινσέντ Κομπανί
Κομπανι

Το Αμβούργο ανακοίνωσε την παραχώρηση του Βέλγου αμυντικού, Βινσέντ Κομπανί, στην Μάντσεστερ Σίτι

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε απο το Αμβούργο πριν απο δυο χρόνια, με την προοπτική να γίνει ένας απο τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη, όμως λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν αρκετοί. Ο γερμανικός σύλλογος δαπάνησε 10 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει απο την Άντερλεχτ το 2006, όμως μετά τα τερτίπια του στο Πεκίνο, η διοίκηση της ομάδας αοφάσισε να τον παραχωρήσει.
Ο Κομπανί είχε συμφωνήσει με το Αμβούργο να συμμετέχει στους δυο πρώτους αγώνες του Βελγίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά όταν αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα με την Βραζιλία και έχανε αυτόματα τον δευτερο με την Κίνα ήταν έτοιμος να μην τηρήσει την συμφωνια που είχε κάνει με την ομάδα του και να παραμείνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως απο την στιγμή που δεν είχε την στήριξη της Π.Ο. του Βελγίου αποφάσισε να επιστρέψει στην Γερμανία.

Μετά απο αυτή την συμπεριφορά, η ομάδα του λιμανιού αποφάσισε να τον παραχωρήσει και με μια λιτή ανακοίνωση, επιβεβαίωσαν την συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι. "Ευχόμαστε στον Βίνσεντ οτι καλύτερο" είπε ο αθλητικός διευθυντής του Αμβούργου, Ντίτμαρ Μπεϊερσντόρφερ, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, χωρίς ν' αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για την συμφωνία με τους "πολίτες".


TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ