ΑΕΚ

Πολλά λεφτά για "Σόρε"

Πολλά λεφτά για "Σόρε"
Σορεντίνο

Δύο εκ. ευρώ δίνει η Τζένοα για να αποκτήσει τώρα τον Σορεντίνο, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της 'Ενωσης

" Η Μίλαν θέλει να πάρει τώρα έναν γκολκίπερ, γιατί δεν εμπιστεύεται τον Κάλατς. Ο Μπουφόν παραμένει όνειρο για τη Μίλαν, δεδομένου ότι η Γιουβέντους δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο", έγραψε χθες η "Tuttosport" για να προσθέσει:

" Όσο για τον Στέφανο Σορεντίνο παίρνει το δρόμο για τη Γένοβα. Ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι έχει προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ για να πάρει αμέσως τον Σορεντίνο, τη στιγμή που η Μίλαν δίνει μόνο ένα εκατομμύριο. Οπότε, οι μοναδικές λύσεις για τη Μίλαν είναι πια ο Αμέλια της Λιβόρνο και ο Βιβιάνο της Μπρέσια".

Κι εδώ έρχεται δημοσίευμα που σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Tuttomercato" ο Σορεντίνο είναι στη λίστα. αλλά στην τρίτη θέση και για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού υπό προυποθέσεις: " η Τζένοα ψάχνει νέο τερματοφύλακα. Οι εμφανίσεις του Μπαράσο δεν έχουν πείσει. Πρώτη σκέψη είναι η επιστροφή του Αλέσιο Σκάρπι, που τώρα είναι εκτός ρόστερ. Η δεύτερη και πιο πιθανή είναι η απόκτηση του Μάσιμο Ταΐμπι, αναπληρωματικού του Αμπιάτι στην Τορίνο. Σε περίπτωση ανόδου στη Serie A, το προσεχές καλοκαίρι, ο πρόεδρος Πρετσιόζι θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Σορεντίνο από την ΑΕΚ".

Eπίσκεψη... αγάπης
Το κέντρο αποκαταστασιακής εκπαίδευσεης ατόμων με νοητική στέρηση "Θεοτόκος" θα επισκεφθεί σήμερα (10:30) η Ένωση. Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία θα βρεθούν στο πλευρό των παιδιών, όπου θα μοιράσουν δώρα και... πολλά αυτόγραφα.

Στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για τους Θρακομακεδόνες για προπόνηση, αφού μετά το χθεσινό ρεπό ξεκινάει η προετοιμασία για τη συνάντηση με τον Πανιώνιο.








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ