ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πολλά προβλήματα με Καρδίτσα

Πολλά προβλήματα με Καρδίτσα
New Image

Με αμέτρητα προβλήματα και με αποδεκατισμένη αποστολή, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου για την Καρδίτσα η ομάδα της Καλαμάτας

Οι απουσίες ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους έφτασαν τις 12 και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης δεν είχε κανένα περιθώριο επιλογής επιπλέον παικτών και αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην πόλη της Θεσσαλίας, μόλις με 13 αθλητές!
Τελικά ο Πιερ Καλαγκάνης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο Κώστας Δασκαλάκης αποκλείστηκε το πρωί λόγω εμπύρετης ίωσης.

Σε αυτούς προστίθενται οι τραυματίες Σπυριδάκης, Πουρτουλίδης, Παπουτσής, Σκαρλάτος, ο ανέτοιμος Καλογερόπουλος Γ., ο Μπαλτιμάς, ο τιμωρημένος Ετέροβιτς και οι ήδη αποχωρήσαντες Ντε Βινσέντι, Κουτσοσπύρος και Μανιάτης.

Το έργο της ομάδας της Καλαμάτας είναι πολύ δύσκολο και η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώνεται αναγκαστικά με έναν μή επιθυμητό τρόπο, μέσα στη δίνη και την απογοήτευση που προκαλεί ο υποβιβασμός.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Σπανός, Ντουγέρογλου, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Τσόπελας, Μπαστακός, Κωνσταντόπουλος Αντ., Κωνσταντόπουλος Χρ., Τσιμικλής, Τάσιτς, Ηλιόπουλος, Καμινιώτης και Σιλά.

Εγγραφές μελών στον Ερασιτέχνη

" Η προσωρινή διοίκηση της Ερασιτεχνικής του "Π.Σ. Η Καλαμάτα" καλεί όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν μέλη να προσέλθουν από την Δευτέρα 17 Μαίου (18:00-21:00) στο ξενοδοχείο GALAXY της πόλης και μέχρι τις 21/6/2010, έχοντας μαζί το δελτίο της Αστυνομικής τους ταυτότητας και καταβάλλοντας 40 ευρώ (10 ευρώ η εγγραφή και εξάμηνη συνδρομή). Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, θα διεξαχθεί Γενική συνέλευση με θέματα που θα ανακοινωθούν προσεχώς".











TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ