ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πολλοί οι "μνηστήρες" για την άκρη του πάγκου

Πολλοί οι "μνηστήρες" για την άκρη του πάγκου
Ζίκο-Ολυμπιακός

Πολλοί οι υποψήφιοι για πάγκο σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ. Πρεμιέρα στο CL με Άλκμααρ (21.45, ΝΕΤ)

Οι Ζίκο, Κίκε Φλόρες και Ρομπέρτο Μαντσίνι φέρονται ως βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο των νταμπλούχων σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, όμως δεν είναι οι μόνοι σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ.
Η αγγλική ιστοσελίδα "Goal.com" υποστηρίζει πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ενδέχεται να επιστρέψει στην προπονητική δράση νωρίτερα απ'ότι αναμενόταν, καθώς μετά την παραίτησή του από τη Ρόμα υπάρχει ανοιχτό το παράθυρο να προτιμήσει την Ελλαδα και τον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Ιταλού τεχνικού είναι μεταξύ τω υποψηφίων για τον πάγκο των "ερυθρολεύκων" και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "Novantesimo.it", η οποία συμπληρώνει πως έτεροι "μνηστήρες" για τη θέση είναι οι Ζίκο, Κίκε Φλόρες και Ερνέστο Βαλβέρδε (!).

Aπό την πλευρά τους, τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, υποστηρίζουν ότι ο Ζίκο είναι αυτή τη στιγμή φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα οπως αναφέρει η "globo.com", ο πρώην τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να αποτελέσει τον νέο προπονητή των νταμπλούχων.

"Ο Ζίκο απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόλις πριν από πέντε ημέρες και μπορεί πλέον να βρει νέα δουλειά.

Έφυγε από τη Ρωσία το βράδυ της Τρίτης και πρέπει να βρίσκεται τώρα πίσω στην πατρίδα του για να αποφασίσει σχετικά με την προσφορά του Ολυμπιακού που έχει στα χέρια του".



Σε περίπτωση μάλιστα που προχωρήσει η περίπτωση του Ζίκο, τότε το γεγονός αυτό θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Ντουντού, ο οποίος μίλησε στο "Lancenet" για τα σενάρια που θέλουν τον συμπατριώτη του να είναι φαβορί για τους νταμπλούχους.

"Πραγματικά με εξέπληξε όταν έμαθα ότι απολύθηκε ο προπονητής μια μέρα, πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς, αλλά οι διοικούντες τον Ολυμπιακό ξέρουν τι κάνουν. Για τον Ζίκο δεν ξέρω τίποτα.

Μόνο ό,τι γράφεται στις εφημερίδες. Θα είναι καλό πάντως να έρθει. Θα ήταν υπέροχο. Εδώ πάντως, οι εφημερίδες γράφουν για τον Κίκε Φλόρες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μέσος των νταμπλούχων Ελλάδας.

Πέρα πάντως από τους προαναφερθέντες, στην ατζέντα του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να έχει μπει και ο Μπράιαν Ρόμπσον, αν πιστέψει κανείς το δημοσίευμα της αγγλικής "Daily Mail", βάσει του οποίου ο νυν πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και πρώην μεγάλο αστέρι των "κόκκινων διαβόλων") ενδιαφέρει την ομάδα του Πειραιά.

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Γκαλέτι
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι πιέστηκε ώστε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Καβάλα και αυτή την επιλογή θα την "πληρώσει" ακριβά ο Ολυμπιακός.

Ο Αργεντινός υπέστη νέα θλάση στην προπόνηση της Τρίτης και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, βάσει των αποτελεσμάτων των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λουτσιάνο Γκαλέτι υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εξετάστηκε και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Παντελή Νικολάου.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού δεξιού δικεφάλου μηριαίου (σε διαφορετικό σημείο από τον προηγούμενο τραυματισμό του) και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα, περίπου, τριών εβδομάδων",

αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (16/9) η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Γκαλέτι δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στα ματς-φωτιά με Άλκμααρ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Εκτός από την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς θα είναι και ο Ματ Ντάρμπισιρ λόγω του προβλήματος στον δεξί δικέφαλο.

Ο Κόκκαλης στου Ρέντη
Η πολυαναμενόμενη "βόλτα" του Σωκράτη Κόκκαλη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, έγινε τελικά δίχως την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον αγώνα με την Άλκμααρ προκειμένου να "αφυπνίσει" τους παίκτες.

Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδας το έχει πάρει πάνω του και το αποδεικνύει αφού λίγες ώρες μετά την πρόωρη απόλυση του Τιμούρ Κετσπάγια από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο έκανε και δεύτερη κίνηση του με την επίσκεψη στου Ρέντη.






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ