ΓΑΛΛΙΑ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σατριάνο της Ίντερ η Λανς

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σατριάνο της Ίντερ η Λανς

Η Λανς, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Conference League, βρίσκεται αρκετά κοντά στο να αποκτήσει τον επιθετικό της Ίντερ, Μάρτιν Σατριάνο.

Να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσής της επιθυμεί η Λανς, η οποία στις 22 Αυγούστου θα έρθει αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Conference League, με τη γαλλική ομάδα να βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του Μάρτιν Σατριάνο από την Ίντερ.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Ουρουγουανός παρόλο που το 2020 προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του με τους "νερατζούρι" έως το 2027, πρόκειται να δοθεί με τη μορφή δανεισμού στην Λανς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την περσινή σεζόν ο επιθετικός αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός με τη φανέλα της Μπρεστ, με την οποία έκανε συνολικά 36 συμμετοχές, μετρώντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σατριάνο θα ανακοινωθεί και επισήμως από την ομάδα της Ligue 1 και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες της στη συνέχεια ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ