ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Πονάει" η Μπαρτσελόνα

"Πονάει" η Μπαρτσελόνα
Ανρί-Μπαρτσελόνα

Γκρίνια, μουρμούρα και αναμένονται εξελίξεις. Αυτό είναι το κλίμα στην Μπαρτσελόνα

Τα "βέλη" στρέφονται και όχι άδικα στον προπονητή της ομάδας Φρανκ Ράικαρντ και τον Ρονάλντίνιο. Ο πρώτος δεν έχει καταφέρει να φτιάξει μία ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο αρχικά και θα κερδίζει, ενώ ο δεύτερος βάλλεται από τα ΜΜΕ της Ισπανίας για την εξωαγωνιστική του ζωή που δεν του επιτρέπει να είναι αυτός που θα έπρεπε εντός Καμπ Νόου.
Ο Ολλανδός τεχνικός παρά το -8 δήλωσε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει! " Είμαστε ακόμα στο Μάρτιο και καμιά διοργάνωση δεν έχει κατακτηθεί ποτέ την άνοιξη. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που μας απομένουν και να περιμένουμε γκέλες της Ρεάλ. Δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο".

Η θέση του μόνο σίγουρη δεν είναι στην Βαρκελώνη και ήδη έχουν αρχίσει οι δηλώσεις για τον καλύτερο αντικαταστάτη του. Ο Σεσκ Φάμπρεγκας που ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα έχρισε το νυν προπονητή του ως το καλύτερο για τον πάγκο των μπλαουγκράνα.

" Αν αυτή τη στιγμή ήμουν στη Μπάρτσα και ρωτούσαν τη γνώμη μου, θα τους συνιστούσα τον Αρσέν για προπονητή, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Έχει αναγεννήσει την Αρσεναλ, επί των ημερών του η ομάδα κατάφερε τρομερά πράγματα, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και πήρε τίτλους".

Τέλος, όσο για τον Ροναλντίνιο οι οπαδοί της ομάδα είναι δυσαρεστημένοι από τον ίδιο και οι φήμες για αποχώρησή του το καλοκαίρι φουντώνουν. Ο ίδιος όμως δεν αλλάζει τακτική και συνεχίζει να τονίζει πως δεν θέλει να φύγει αν και όλοι ξέρουν πως βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου.

" Ξέρω πως η Τσέλσι θέλει να με αποκτήσει, αλλά δεν θέλω να παίξω σε αυτή την ομάδα. Όταν την αντιμετωπίσαμε στο Champions League προσπαθούσαν να με χτυπήσουν και όχι να βρουν την μπάλα. Το ίδιο θα έλεγα και σε μία πρόταση της Ίντερ ή της Μίλαν".








TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ