ΑΡΗΣ

Πονάει ο Γκαρσία

Πονάει ο Γκαρσία
Γκαρσία MOTIONTEAM

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον Γκιγιέρμο Όγιος εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Τα ευχάριστα νέα έρχονται περισσότερο για τον Κουλουχέρη που σήμερα ή αύριο δεν αποκλείεται να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Γκαρσία ταλαιπωρήθηκε μέχρι και τα μέσα της περασμένης εβδομάδας από τραυματισμό όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Κουλουχέρης μέχρι που έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Γόγολο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γκαρσία όμως τώρα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στα πλευρά. Ένα πρόβλημα το οποίο ο Βολιβιανός αποκόμισε από το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αν και δεν έδειχνε να τον ενοχλεί κατά την διάρκεια του.

Για το λόγο αυτό ο Γκαρσία δεν προπονήθηκε χθες και ανάλογο συντηρητικό πρόγραμμα αναμένεται να ακολουθήσει και σήμερα με την κατάσταση ουσιαστικά να ξεκαθαρίζει αύριο αν και το ιατρικό τιμ του Άρη αισιοδοξεί για συμμετοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ.

Όσο για το νέο πρόβλημα που προέκυψε στη χθεσινή μέρα για τον Όγιος έχει να κάνει με τον Νασιμέντο.

Ο Βραζιλιάνος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει την προπόνηση ενώ εκφράζονται φόβοι ακόμα και για θλάση, αλλά η εκτίμηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα όταν και θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του κι αν τελικά θα μπορέσει με τη σειρά του να αγωνιστεί στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ