ΑΡΗΣ

Πονοκέφαλος για Κούπερ

Πονοκέφαλος για Κούπερ
INTIME SPORTS

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης η ομάδα του Άρη, αφού ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κόκε, Μενδρινό, Πρίττα, Ρονάλντο, Ναφτί και Χουάνμα.

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στις 17:15 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".


Αμέσως μετά ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του για το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μία αποστολή ανάγκης δεδομένων των απουσιών που υπάρχουν ενώ σε αυτήν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο νεαποκτηθέντας Κριστιάν Πορτίγια.


Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή μετέχουν οι 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Πορτίγια, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Κουλουχέρης, Φατί, Τσέζαρεκ, και Κατίδης.


Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κόκε, Μενδρινός (στάθηκε άτυχος καθώς δέκα λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και θα εξεταστεί εκ νέου την Δευτέρα), Πρίττας, Αγτζίδης και οι Ρονάλντο, Χουάνμα, Ναφτί, Μπουγαίδης και Οικονομόπουλος.


Κι όσο για τον Κούπερ δείχνει όπως τόνισε άλλωστε στην χθεσινή 4-4-1-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λαζαρίδη και Οριόλ. Στα αριστερά τους θα είναι ο Μίσελ και στα δεξιά τους ο Βαγγέλι.


Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Φατί και Τόχα έχοντας στα δεξιά τους τον Χαβίτο και στα αριστερά τους τον Τσεσνάουσκις ενώ ανάμεσά τους θα είναι ο Νέτο και ο Τσέζαρεκ στην κορυφή.


Τέλος στα μεταγραφικά φαίνεται να "παγώνει" το φλερτ με τον Βραζιλιάνο Εντού λόγω του ότι δεν μπορεί να αποδεσμευτεί από την Ιντερνασιονάλ και του Δημήτρη Παπαδόπουλου της Θέλτα.


Όσον αφορά τον Νέρι Καστίγιο οι Chicago Fire όπου έχει δοθεί δανεικός από την Σαχτάρ Ντόνετσκ μοιάζει να αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο της μεταπήδησής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την ίδια ώρα που ο διεθνής Κροάτης επιθετικός Μάτε Μπίλιτς της Σπόρτιγκ Χιχόν κερδίζει έδαφος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ