ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πονοκέφαλος με Μαρέσκα

Πονοκέφαλος με Μαρέσκα
Μαρέσκα

Ενοχλήσεις ο Μαρέσκα, που είναι στην αποστολή για Άρη. ΟΚ ο Στολτίδης, όχι και ο "Τόρο". Τα πλάνα

Έξι προπονήσεις είναι άραγε αρκετές για να παρουσιαστεί ο -μέτριος φετινός- Ολυμπιακός έτοιμος στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ; Την απάντηση κανείς δεν μπορεί να την προβλέψει και θα την μάθουμε σε περίπου 48 ώρες (Τετάρτη 28/4, 19:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Εκεί, όπου θα φανεί αν οι φωνές, οι προειδοποιήσεις και το ψυχολογικό ντοπάρισμα από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έπιασαν τόπο.
Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν όλα τα εφόδια για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ και κάποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από κανέναν. Οι παίκτες ξεκουράστηκαν την περασμένη εβδομάδα δύο μέρες (Τρίτη και Τετάρτη), στην συνέχεια προπονήθηκαν κάτι που θα κάνουν και αύριο (Τρίτη) και την Τετάρτη δίνουν την πρώτη τους μάχη, σε μια... αρένα ιδιαίτερα εχθρική.

Ο λόγος για το "Κλεάνθης Βικελίδης" που με βάση τα αποτελέσματα αποδεικνύεται η πιο αφιλόξενη έδρα για τον Ολυμπιακό φέτος. Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στον παρελθόν για τους "ερυθρολεύκους" που είναι αποφασισμένοι και διψασμένοι για ξεκίνημα με νίκη στα πλέι οφ. Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν πως υπάρχει πάθος και θέληση από το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, όμως επειδή τα λόγια είναι πάντα πιο εύκολα, μένει να δούμε και τις πράξεις την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη.

Η πεσμένη ψυχολογία στις τάξεις των οπαδών και της ομάδας του Άρη μετά την απώλεια και του φετινού Κυπέλλου hellas online, σίγουρα μπορεί να παίξει τον ρόλο της, όπως και η κούραση, όμως αυτό που έχει σημασία και πρέπει να απασχολεί τους Πειραιώτες είναι η δική τους απόδοση και σε τι κατάσταση θα βρεθούν αγωνιστικά την Τετάρτη.

Τα προβλήματα και η αποστολή

Φυσικά, τα προβλήματα δεν έλειψαν για μια ακόμη φορά για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που είδε τον Βασίλη Τοροσίδη να μένει εκτός πλάνων λόγω μιας κάκωσης στον αριστερό αχίλλειο τένοντα. Ο Έλληνας διεθνής που φέτος ήταν και είναι ο ηγέτης της ομάδας του μεγάλου Λιμανιού, τέθηκε νοκ άουτ για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν προλάβει και το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σα να μην έφτανε αυτό για τον Μαυροβούνιο προπονητή, ήρθε και ένα πρόβλημα του Έντσο Μαρέσκα την Δευτέρα να "πονοκεφαλιάσει" ακόμη περισσότερο το "ερυθρόλευκο" τεχνικό τιμ. Ο Ιταλός ένιωσε ενόχληση στο δεξί γόνατο, ακολούθησε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, όμως την Τρίτη θα φανεί αν μπορέσει να αγωνιστεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ιεροκλή Στολτίδη, που ξεπέρασε την ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό, επέστρεψε στις προπονήσεις και φυσικά βρίσκεται στην αποστολή.

Κατά τ' άλλα, ο Τοροσίδης έκανε θεραπεί, ενώ οι Ντιόγκο και Ζαϊρί συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης και οι οποίοι είναι: Κόβατς, Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντιόγκο, Ζαϊρί και Τοροσίδης, αλλά και ο τιμωρημένος λόγω κόκκινης κάρτας, Ούρκο Πάρντο.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς της Τετάρτης με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με προπόνηση που θα γίνει στις 14:00.

Τα πλάνα του Μπάντοβιτς


Σ' ότι αφορά το σύστημα που σκέφτεται να επιλέξει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αυτό δεν είναι άλλο από το 4-2-3-1. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει τον Κώστα Μήτρογλου μοναδικό προωθημένο και να έχει την βοήθεια του Όσκαρ, αλλά και δύο πλάγιων χαφ.

Συγκεκριμένα, την "ερυθρόλευκη" εστία αναμένεται να υπερασπιστεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, σέντερ μπακ θα είναι ο Μέλμπεργκ μαζί με τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ και όχι τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αριστερά θα είναι Ραούλ Μπράβο και δεξιά ο Γκαλίτσιος.

Στα χαφ, αν όλα πάνε καλά με τον Μαρέσκα, ο Ιταλός θα έχει δίπλα του τον Ντουντού, αριστερό χαφ θα είναι ο Λεονάρντο, δεξιά ο Λούα Λούα, στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου και λίγο πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Όσκαρ.

Η ΠΑΕ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Αντικείμενο συζήτησης έχουν γίνει στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου hellas online στο ΟΑΚΑ.

Στο μεγάλο Λιμάνι θεωρούν και πιστεύουν πως ο Παναθηναϊκός πρέπει και θα τιμωρηθεί για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του πριν από την σέντρα του τελικού.

Στον Πειραιά περιμένουν να δουν την απόφαση και την στάση που θα κρατήσουν τα αρμόδια όργανα που σε παρόμοιες περιπτώσεις με τον Ολυμπιακό είχαν δείξει υπερβολική αυστηρότητα.



































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ