ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

''Πονοκέφαλος'' με Τζιμπούρ

''Πονοκέφαλος'' με Τζιμπούρ
Τζιμπουρ
Ο Αφρικανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στην κνήμη και δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με το ''Σίτι'' να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ενδεχόμενη απουσία του θα δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα αναφορικά με την επιθετική γραμμή των ''κυανέρυθρων'', όπου μετά την απόκτηση του από τον Ατρόμητο έχει ''καπαρώσει'' τη θέση και ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του.
Στις προπονήσεις δεν συμμετέχει εξάλλου και ο Γρηγόρης Μάκος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων αλλά παρόλα αυτά θα είναι στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν, έστω και αν δεν έχει πάρει μέρος στο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών.

Από κει και πέρα επιστρέφει ο Ταμαντανί Ενσαλίβα που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην ενδεκάδα, ενώ ο Ντάριο Φερνάντες προπονείται κανονικά και ο Έβαλντ Λίνεν όπως έχει τονίσει θέλει να είναι 100% έτοιμος, προτού αποφασίσει την επιστροφή του στην αποστολή.

Στο πλευρό του Πανιωνίου στο παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται να βρεθεί και σημαντικός αριθμός φιλάθλων στην προσπάθεια για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

* Η εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου του Έβαλντ Λίνεν, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και ώρα 12:00 μμ, στο Press Area του Γηπέδου της Νέας Σμύρνης.






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ