ΟΦΗ

Πόποβιτς; "Παρών"

Πόποβιτς; "Παρών"
ποποβιτς

Ο Ντράβκο Πόποβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στη Γερμανία

Ο φορ του ΟΦΗ επέστρεψε χθες από την Γερμανίά όπου είχε μεταβεί για να προμηθευτεί ειδική μάσκα που θα έχει στο πρόσωπο του και ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε μόνο τρέξιμο και ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.
"Είμαι καλά. Κάθε μέρα που περνάει νοιώθω και καλύτερα. Ξέρω ότι χρειάζεται υπομονή και προσοχή. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ξεκίνησα να τρέχω. Είναι θέμα ημερών, αφού θα έχω και τη μάσκα για το πρόσωπο να επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα. Επαναλαμβάνω χρειάζεται υπομονή" δήλωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντράβκο Πόποβιτς.

Στο μεταξύ δύο προπονήσεις έκαναν σήμερα πρωί και απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ. Και οι δύο προπονήσεις αφιερώθηκαν σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών και ασκήσεις τακτικής.

Από το σημερινό πρόγραμμα υπήρχαν αρκετές απουσίες αφού οι Ντρούλιτς, Νίκος Κουνενάκης, Σφακιανάκης, Νουαφόρ, ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε κυκλική προπόνηση ενώ πρόγραμμα που περιελάμβανε μόνο τρέξιμο ακολούθησαν οι Μιχελακάκης, Αλέκος Κουνενάκης, Πλίαγκας, Στεφανής, Πυθαρούλης, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν θεραπεία κάτω από τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή, Γιώργου Βερερουδάκη.

Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ενώ το Σάββατο θα γίνει προπόνηση στις 9 π.μ. και το απόγευμα (6.30) της ίδιας ημέρας ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό αγώνα στο αθλητικό κέντρο με αντίπαλο τον Α.Ο.Χανιά.






TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ