ΑΡΗΣ

Πόππης: "Στόχος κάθε χρόνο το Κύπελλο"

Πόππης: "Στόχος κάθε χρόνο το Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του Άρη, Ηλία Πόππη, για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Ηλίας Πόππης ήταν αυτός που εκπροσώπησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κλήρωση της Β΄, Γ΄ και Δ΄ φάσης του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ.

Σε δηλώσεις του στην ΟΤΕ TV τόνισε ότι κάθε χρόνο ο στόχος του Άρη στον θεσμό είναι η κατάκτηση του τροπαίου υπενθυμίζοντας την παρουσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης τέσσερις φορές στον τελικό τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Ακόμη εξέφρασε την αισιοδοξία του πως με την έλευση του Μιχάλ Πρόμπιερζ θα αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας προς το καλύτερο και θα έρθουν τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα ξεκαθαρίζοντας πως σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ δουλειά.

«Ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πολλές φορές αν υποτιμήσεις έναν αντίπαλο από μικρότερη κατηγορία μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Δεν τίθεται φυσικά θέμα για το ποιο πρέπει να είναι το αποτέλεσμα ή ποιος είναι ο στόχος του Άρη.

Κάθε χρόνο ο Άρης έχει υψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αναφορικά με τον θεσμό του κυπέλλου αυτό που συνεπάγεται είναι ότι και φέτος θα ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας με στόχο να φτάσουμε ως το τέλος και να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα τελευταία 8 χρόνια ο Άρης έχει βρεθεί 4 φορές στον τελικό του κυπέλλου, όπου βέβαια δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο. Ελπίζουμε αυτό να συμβεί φέτος», ήταν η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Άρης για την παρουσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όσο δε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Μιχάλ Πρόμπιερζ να διαδέχθηκε τον Σάκη Τσιώλη μία εβδομάδα πριν δήλωσε: «Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύουμε ότι με την έλευση του νέου μας προπονητή, του κ. Πρόμπιερζ θα αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας προς το καλύτερο και θα έρθουν τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση για να πετύχουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά από όλους και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να χαμογελάσουμε μέσα από τα θετικά αποτελέσματα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ