ΙΝΤΕΡ

"Πόρτα" και για Κουαρέσμα (;)

"Πόρτα" και για Κουαρέσμα (;)
Κουαρεσμα

Μετά το «ναυάγιο» με τον Φρανκ Λάμπαρντ, η Ίντερ είναι πιθανό να μην αποκτήσει και τον Ρικάρντο Κουαρέσμα από την Πόρτο

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα, δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο του έχει παραδώσει μια λίστα με τους παίκτες που θα επιθυμούσε, όμως μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει και πολλά πράγματα.
Οι «νερατζούρι» μέχρι τώρα έχουν αποκτήσει μόνο τον Αμαντέο Μανσίνι από την Ρόμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό ν’ ανυπομονεί να ολοκληρωθεί το ρόστερ όσο το δυνατό γρηγορότερα. Ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν ο Νο1 στόχος για τους Μιλανέζους, όμως η διοίκηση της Τσέλσι δεν έδειξε διατεθειμένη να ξεκινήσει συζητήσεις και αν δεν αλλάξει κάτι, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μουρίνιο θα παραμείνουν στο Λονδίνο.

Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι θα γίνει και με τον άσο της Πόρτο, Ρικάρντο Κουαρέσμα. Οι «Δράκοι» αρχίζουν την προετοιμασία τους και ο Πορτογάλος μέσος πρέπει να είναι κανονικά από την πρώτη μέρα. Σύμφωνα με τον βοηθό της Πόρτο, Ζοάο Πίντο, ο παίκτης δεν πρόκειται να πάει πουθενά: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει, δουλεύει το ίδιο σκληρά όπως όλοι, έχει συμβόλαιο με την ομάδα και στηρίζουμε αρκετά πάνω του» είπε χαρακτηριστικά.



TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ