ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Πόρτα" Ροναλντίνιο σε Μίλαν και Ίντερ

"Πόρτα" Ροναλντίνιο σε Μίλαν και Ίντερ
Ράικαρντ - Ροναλντίνιο

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Ροναλντίνιο έκανε γνωστή την πρόθεσή του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον "καταλανικό" σύλλογο

Ο άλλοτε καλύτερος παίκτης του κόσμου διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους στην καριέρα του στο "Καμπ Νου".
Οι λιγοστές συμμετοχές του "Ρόνι" στη βασική ενδεκάδα λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω κακής "φόρμας" έχουν δώσει "τροφή" στα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τους "μπλαουγκράνα" στο τέλος της σεζόν, με τις Μίλαν και Ίντερ να φημολογείτε ότι "μονομαχούν" για την απόκτησή του.

Σε ερώτηση που του ετέθη κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτικό μέσο τόνισε: " Η Μίλαν και η Ίντερ με θέλουν; Θα πρέπει να απαντήσω αρνητικά.

Αναμφίβολα το να γνωρίζεις ότι μία μεγάλη ομάδα εκτιμά τις ικανότητές σου είναι σίγουρα καλό, αλλά εγώ προσπαθώ να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κριτική αυτό το εξάμηνο. Αν είμασταν στην κορυφή του πρωταθλήματος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δε με ενοχλεί και θα δώσω τις απαντήσεις στο γήπεδο. Όταν περπατάω στη Βαρκελώνη αισθάνομαι την υποστήριξη των οπαδών όπως ακριβώς συμβαίνει και στο γήπεδο όταν φωνάζουν το όνομά μου".


Αναπόφευκτα η κουβέντα οδηγήθηκε και στον πρόσφατο τραυματισμό του συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας, Ρονάλντο, με τον ίδιο να τονίζει: "Ελπίζω να γίνει καλά σύντομα. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και απλά θέλω τα πράγματα να πηγαίνουν καλά για εκείνον".









TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ