ΕΥΡΩΠΗ

"Πόρτα" σε Αγγλία από Μουρίνιο

"Πόρτα" σε Αγγλία από Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, με δηλώσεις του τόνισε ότι η εθνική Πορτογαλία θα πρέπει να περιμένει, ώστε να αναλάβει τον πάγκο της, ενώ απέκλεισε το γεγονός να διευθύνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας.

Η αλήθεια είναι ότι αν λέγεσαι Ζοζέ Μουρίνιο μπορείς να λες... ό,τι θές. Ακόμα και να επιλέγεις, δημόσια, την ομάδα που θα προπονήσεις κάποια στιγμή ή που δεν θες καν να ασχοληθείς μαζί της.

Ο 'Special One", με τελευταίες του δηλώσεις, έβαλε "στοπ" στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει κάποια εθνική ομάδα, αφού η προσοχή του είναι στραμμένη στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους "μερένγκες".

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που οδήγησε την Ίντερ στο θριαμβευτικό περσινό της τρεμπλ, απάντησε σε ερώτηση σχετική με τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει κάποια εθνική:

" Νομίζω ότι οι εθνικές ομάδες είναι η Αγγλία για τους Άγγλους και η Πορτογαλία για τους Πορτογάλους. Μια μέρα θα παίξω εναντίον της Αγγίας με την Πορτογαλία μου, αλλά η Πορτογαλία πρέπει να περιμένει αρκετό καιρό".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ