PREMIER LEAGUE

"Πόρτα" Βέναμπλς σε Νιούκαστλ

"Πόρτα" Βέναμπλς σε Νιούκαστλ
βεναμπλς

Ο έμπειρος τεχνικός απέρριψε την πρόταση να αντικαταστήσει τον Κίγκαν και εξήγησε τους λόγους

Ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής Αγγλίας είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πως είχε συναντηθεί με τους ανθρώπους του συλλόγου και είχε αποκαλύψει πως θα είχαν νέα συνάντηση την Πέμπτη.
Τελικά οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν και ο Βέναμπλς εξήγησε σήμερα το πρωί το γιατί. "Υπάρχει ένας λόγος, και ένας λόγος μόνο που απέρριψα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νιούκαστλ προσωρινά, ο χρόνος".

"Η Νιουκάστλ σημαίνει τόσο πολλά σε τόσους πολλούς ανθρώπους για να αναλάβεις την δουλειά προσωρινά. Απαιτεί απόλυτη αφοσίωση από έναν προπονητή που έιναι προετοιμασμένος να δώσει τον εαυτό του, την καρδιά του και την ψυχή του για την ομάδα".

"Δεν θέλω να πάω στο Τάινσαϊντ και να μετά να φύγω προιν προλάβω να... βάλω τα δόντια μου στην πρόκληση. Ο τρόπος που μου προσφέρθηκε η δουλειά σήμαινε πως μπορεί να δουλεύω στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" για δύο μήνες, δύο χρόνια ή δύο εβδομάδες. Ήταν πολύ ασταθή τα δεδομένα".

"Όταν αναλαμβάνω μια δουλειά θέλω να ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι μου ακριβώς. Δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχω κανέναν στόχο με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ήθελαν να εργαστώ. Ήμουν έτοιμος να δουλέψω πραγματικά για την ομάδα, αυτό δεν μου προσφέρθηκε ποτέ".

"Το μόνο για το οποίο με διαβεβαίωναν είναι ότι θα ήμουν στην δουλειά μέχρι να πουλήσει ο Μάικ Άσλεϊ τον σύλλογο, ότι και αν σημαίνει αυτό. Έτσι, όσο και αν με τιμούσε το γεγονός πως η Νιούκαστλ μου έκανε πρόταση, δεν ήταν δύσκολο στο τέλος να την αρνηθώ".










Ο Κέβιν Κίγκαν στις αρχές του μήνα είχε παραιτηθεί διότι δεν είχε τον ελεγχο που θα ήθελε να έχει σε θέματα του συλλόγου.

Εν συνεχεία, ο ιδιοκτήτης των "ανθρακωρύχων", Μάικ Άσλεϊ, αποφάσισε να πουλήσει τον σύλλογο έπειτα από τις διαμαρτυρίες των οπαδών, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να αποκτηθεί... μόνιμος προπονητής, έτσι δύσκολα θα έρθει κάποιος για να φύγει αργότερα, κατά πάσα πιθανότητα.

Ο Βέναμπλς απέρριψε την πρόταση σύμφωνα με την οποία θα πληρωνόταν με το παιχνίδι και έτσι η Νιούκαστλ πρέπει να απευθυνθεί αλλού.

Από την φυγή του Κίγκαν η ομάδα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και έτσι στο πρόσφατο ματς με την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ βρέθηκαν στις εξέδρες του "Σεντ Τζεϊμς Παρκ" μόλις 20.000 φίλαθλοι.

Έξι εβδομάδες εκτός ο Μάρτινς

Δεν έφταναν όλα τα άλλα στην Νιούκαστλ έχει και τα προβλήματα τραυματισμών, καθώς ο Ομπαφέμι Μάρτινς θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες ακόμη.

"Το γόνατό μου είναι πολύ πρησμένο, τόσο που δεν μπόρώ να υπολογίσω πόσο καιρό θα είμαι εκτός", τονίζει ο Νιγηριανός, ο οποίος επέστρεψε μόλις προχτές στην αναμέτρηση με την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ.

"Το πρήξιμο ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωί, δεν ένιωθα τίποτα μετά το παιχνίδι, απλά ξύπνησα και είδα πως έχει γίνει. Μου είπαν οι γιατροί ότι θα μπορούσα να είμαι εκτός για έξι μήνες, όταν λένε... θα μπορούσα, ξέρεις ότι είναι κακό".

"Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτήν την δύσκολη περίοδο, έτσι νιώθω άσχημα.

















TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ