ΑΡΗΣ

Πορτίγια για 2,5 χρόνια

Πορτίγια για 2,5 χρόνια

Ο Άρης ανακοίνωσε την Τετάρτη (5/1) την απόκτηση του Κρίστιαν Πορτίγια για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Πορτίγια Ροντρίγκεζ για τα επόμενα 2,5 χρόνια αποτελώντας την πρώτη του μεταγραφή για την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ αγωνίζεται ως μέσος, έχει γεννηθεί στις 22 Αυγούστου του 1988, έχει ύψος 1.80 και είναι 73 κιλά.

Ο Πορτίγια που ήρθε μετά τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη και το πρωί πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σε πολύ μικρή ηλικία τo 2004 ξεκίνησε να φορά την φανέλα της Ρασίνγκ Σανταντέρ έχοντας συνολικά 18 συμμετοχές κι ένα γκολ ως το 2007.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φερόλ όπου κατέγραψε 15 συμμετοχές στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2007-08 ενώ την σεζόν 2008-09 με την φανέλα της Πονφεραντίνα είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ.

Την σεζόν 2009-10 με την φανέλα της Σπόρτιγκ Χιχόν B΄ είχε 16 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ μέχρι και σήμερα είχε καταγράψει 6 συμμετοχές με την Σπόρτιγκ στην Primera Division.

"Έρχομαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο"

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων του ο Κριστιάν Πορτίγια σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε μία ομάδα όπως ο Άρης.

Είναι μία ομάδα που και στην πατρίδα μου την Ισπανία έχει πολύ καλό όνομα, πόσο μάλλον μετά τα τελευταία παιχνίδια με την Ατλέτικο. Έρχομαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια που γίνεται για να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Εκτός Κόκε και Μενδρινός

Με μία πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ. Ο Σέρχιο Κόκε εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή ο οποίος διέγνωσε μερική ρήξη έσω μηνίσκου. Το διάστημα αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή υπολογίζεται σε 15 μέρες.

Ο Κώστας Μενδρινός από χτύπημα αντιπάλου έχει ένα αιμάτωμα στον αχίλλειο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αμφίβολος εξαιρετικά παραμένει και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ με τον Κροάτη να συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Αγτζίδη. Κανονικά πλέον προπονείται ο Κάρλος Τόχα, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Σηφάκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ