ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποστίγκα: "Eίμαστε οικογένεια"

Ποστίγκα: "Eίμαστε οικογένεια"
Ποστίγκα

"Είμαστε διψασμένοι για επιτυχίες" είπε ο Ποστίγκα στη βράβευση του. Τελευταίο rotation... με ΑΕΛ

Το γκολ του Πορτογάλου επιθετικού ψηφίστηκε το ομορφότερο της αγωνιστικής από το κοινό, ενώ για πρώτη φορά παίκτης του Παναθηναϊκού κατακτά βραβείο στην φετινή χρονιά σε έναν εκ των δύο ψηφοφοριών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και η βράβευση έγινε από τον δημοσιογράφο και μέλος του Π.Σ.Α.Τ., Μάκη Παπαζήση: "Συγχαρητήρια για την επιτυχία και το βραβείο. Ήταν ένα από τα γκολ που χρειάζονται το ποδόσφαιρο και ο κόσμος, για να γεμίζουν τα γήπεδα" είπε ο κ. Παπαζήσης και έδωσε το λόγο στον παίκτη του "τριφυλλιού".

Ποστίγκα: "Βλέπουμε το καθένα από αυτά (τα επόμενα ματς) σαν τελικό"

" Το σημαντικότερο είναι ότι με το γκολ αυτό πήραμε έναν βαθμό που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το πρώτο μου γκολ με την ομάδα και ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που άρεσε στους φιλάθλους και το ψήφισαν ως καλύτερο της αγωνιστικής. Ελπίζω να μείνω στον Παναθηναϊκό και να σκοράρω περισσότερα γκολ", είπε αρχικά ο Ποστίγκα.

" Κλειδί της επιτυχίας είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Ολα τα παιδιά παλεύουν και στα αποδυτήρια η ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη και φιλική. Συνηθίζεται στους μεγάλους συλλόγους να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των παικτών, αλλά εδώ είναι όλοι ενωμένοι και ακόμα θυμάμαι την υποδοχή που μου είχαν επιφυλάξει οι συμπαίκτες μου.

Ηταν πολύ θερμή. Είμαστε μια νεανική ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε. Είμαστε διψασμένοι για επιτυχίες

", τόνισε ο Ποστίγκα και συνέχισε: " Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον Παναθηναϊκό. Οσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, τον ξέρουν".

Σε ερώτηση για την προοπτική της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα του ο Ποστίγκα ήταν σαφής: " Θέλουμε να πάρουμε επτά νίκες στα παιχνίδια που απομένουν και βλέπουμε το καθένα από αυτά σαν τελικό. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και είναι δύσκολο. Με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Για το παιχνίδι με την Λάρισα ο Πορτογάλος επιθετικός απάντησε: " Είναι δύσκολο ματς, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, πιστεύω θα το κερδίσουμε. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Είμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να μας βοηθήσει για να παραμείνουμε εκεί" ενώ σχολίασε και τόσο την περίοδο προσασρμογής του όσο και την πιθανή συμμετοχή του στο EURO 2008, λέγοντας:

" Είναι φυσικό να προσαρμόζομαι με τον καιρό. Κάθε μέρα που περνάει, συνηθίζω τη ζωή εδώ στην Ελλάδα και προσαρμόζομαι καλύτερα στην ομάδα. Αν παίζω καλά εδώ και σκοράρω κι άλλα γκολ, είναι πιθανό να κληθώ".

Συνέχεια με το "τελευταίο"... rotation

Στην συνέντευξη Τύπου μέτα το ματς με τον Ατρόμητο ο Ζοσέ Πεσέιρο το προανείγγειλε, σε ότι έχει να κάνει με το rotation, τονίζοντας ότι στην συνέχεια θα περιοριστεί. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται στο ματς με τους "βυσσινί" να προχωρήσει και πάλι σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα... το οποίο ίσως να αποτελέσει και τον "οδηγό" ενόψει των τελευταίων αγώνων στην Σούπερ Λίγκα.

Γκούμας, Σπυρόπουλος, Νίλσον, Μάτος, Ίβανσιτς και Σαλπιγγίδης διεκδικούν θέση στην βασική ενδεκάδα που σίγουρα θα έχει αλλαγές από το ματς του Περιστερίου.

Ο τεχνικός των "πράσινων" στην προπόνηση της Παρασκευής τους τόνισε ότι το ματς με την ΑΕΛ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεχτικοί και με ουσία στην τελική τους προσπάθεια.

Ατομικό ο "Κάρα", θεραπεία ο Φύσσας

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν την προπόνηση της Παρασκευής με ζέσταμα, ασκήσεις στις πάσες και στην κυκλοφορία της μπάλας, αμέσως μετά όσοι από τους παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο την προσεχή Τετάρτη ακολούθησαν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν παίζοντας δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις πάνω στην τακτική και τα τελειώματα.

Ειδικό ατόμικο πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι. Ο εκ των αρχηγών του "τριφυλλιού" δεν αποκλείεται -αν έχει και το Σάββατο πρόβλημα- να μην ξεκινήσει το ματς. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου. Θεραπεία ακολούθησαν ο Νταμέ Εντοί και ο Τάκης Φύσσας που έχει ένα χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού του.

Τα εισιτήρια με την ΑΕΛ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της διευκρινίζει πως μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας εισιτήρια για το Κυριακάτικο ματς με την Λάρισα στην Λεωφόρο.

" Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, ανακοινώνεται πως οι ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων το Σάββατο 8/3 και την Κυριακή 9/3, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός -Λάρισα, είναι οι εξής:

Σάββατο, 8/3:

Θύρα 4 του Γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης": 10:30-18:30.
Λ.Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Ζαφόλια): 10:30-18:30.
Τηλεφωνικό Κέντρο (801 111 1908 ή 210-8094111): 10:30-18:30.



Κυριακή, 9/3:

Θύρα 4 και Θύρα 11 του Γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης": 10:30-15:00.
Λ.Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Ζαφόλια): 10:30-19:00"
.





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ