ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποστίγκα: "Στα χέρια μας το πρωτάθλημα"

Ποστίγκα: "Στα χέρια μας το πρωτάθλημα"
ποστιγκα

Ο Ποστίγκα διατήρησε τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για τον τίτλο. Τέσσερις βδομάδες εκτός ο Ν'Ντόι

" Ήταν ένα καθοριστικό γκολ στο ντέρμπι επειδή ήταν πολύ σημαντικό να μην ηττηθούμε απέναντι στην ΑΕΚ. Με γέμισε αυτοπεποίθηση. Ο Παναθηναϊκός έχει θαυμάσια ποιότητα και ο κύριος Πεσέιρο δίνει πάντοτε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες.

Τώρα νιώθω πολύ καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αυτό είναι καλό". Ο Ποστίγκα, ο οποίος ελπίζει σε περισσότερες ευκαιρίες από τον συμπατριώτη του Πεσέιρο θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη στα χέρια του.

" Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τα πάντα είναι στα χέρια μας".

Ο μεγάλος του στόχος πάντως παραμένει η κλήση στην εθνική Πορτογαλίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008. " Όταν έφυγα από την Πορτογαλία η ζωή ήταν πολύ δύσκολη για εμένα αλλά ποτέ δεν έχασα την πίστη μου για την εθνική ομάδα.

Ο κύριος Σκολάρι με γνωρίζει καλά. Προσπαθώ να κάνω καλή δουλειά για να συνεχίσω να του αποσπώ την προσοχή. Γνωρίζω ότι αν αγωνιστώ καλά στην Ελλάδα και αν έχω τις ευκαιρίες να το κάνω, θα μπορέσω να βρεθώ στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας. Αυτός είναι ο στόχος μου".

Ο Ποστίγκα αποκάλυψε και τη…μητρική γλώσσα στον Παναθηναϊκό. " Όλοι μιλάμε αγγλικά για να αποφευχθεί το πανδαιμόνιο. Αυτό με βοηθάει και με φέρνει πιο κοντά στους άλλους παίκτες", λέει ο Πορτογάλος επιθετικός ο οποίος εκθειάζει τον Μανούτσο Γκονσάλβες. " Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ αστείο άτομο. Νιώθω πολύ καλά μαζί του".

Τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ν'Ντόι



Ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Νταμ Ν'Ντόι. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν οτι έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού. Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός χάνει τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο, Λάρισα, Ξάνθη, Ηρακλή, Πανιώνιο και ΟΦΗ, ενώ οριακά προλαβαίνει την αγώνα με τον Άρη (06/04).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Νταμ Ν'Ντόι διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι τέσσερις εβδομάδες".















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ