ΤΣΕΛΣΙ

Ποτσετίνο: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το επίπεδο στο οποίο έφτασε η ομάδα"

Chelsea's head coach Mauricio Pochettino reacts during the English Premier League soccer match between Fulham and Chelsea at Craven Cottage in London, Monday, Oct. 2, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ποτσετίνο σε αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Φούλαμ. © 2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Μετά από δυο εβδομάδες και την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από τον πάγκο της Τσέλσι, ο Αργεντινός μίλησε για πρώτη φορά με μία δημοσίευση στα social media.

Η Τσέλσι προχώρησε αυτές τις μέρες στην αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με την Ένζο Μαρέσκα και ύστερα από δύο εβδομάδες της αποχώρησής του, ο Αργεντινός τεχνικός θέλησε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά επί του θέματος αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι ευγνώμων στον σύλλογο και την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Παράλληλα, υποστήριξε πως αισθάνεται ευχαριστημένος με την βελτίωση που υπήρξε κατά την διάρκεια της σεζόν, ενώ επίσης θέλησε να ευχηθεί τα καλύτερα για το μέλλον της ομάδας εκ μέρους εκείνου και των συνεργατών του.

"Προς τους ιδιοκτήτες, τους αθλητικούς διευθυντές εκτιμούμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στην Premier League σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο της Τσέλσι και για την υποστήριξη που μας δώσατε, καθώς και από όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς - σας ευχαριστούμε", δήλωσε ο Αργεντινός.

"Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος για όλους εσάς και γι' αυτό δουλεύουμε τόσο σκληρά για να σας προσφέρουμε μια Τσέλσι για την οποία μπορείτε να είστε περήφανοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το επίπεδο στο οποίο έφτασε η ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες και το προσωπικό εργάστηκαν όλοι τόσο σκληρά για να ανεβάσουν τα στάνταρ τους, αξίζουν μεγάλη αναγνώριση και ελπίζω να το νιώσατε κι εσείς αυτό στον τρόπο με τον οποίο απέδωσαν στο γήπεδο.

Ξέρουμε ότι υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντα πιστεύαμε σε αυτή την ομάδα και ότι θα φτάναμε σε ένα σταθερό επίπεδο. Πιστεύω ότι οι εμπειρίες της φετινής σεζόν και η μεγάλη βελτίωση που είδαμε, ελπίζω ότι θα κάνει τους παίκτες πιο δυνατούς για το μέλλον. Ήταν ευχαρίστηση να δουλέψω μαζί τους και εκτιμούμε τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργήσαμε τον τελευταίο χρόνο μαζί".

Στην συνέχεια ο Ποτσετίνο θέλησε να δώσει τις ευχές του στην ομάδα για την συνέχεια λέγοντας: "Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας τα καλύτερα για την επόμενη σεζόν και μετέπειτα. Είναι υπέροχο που έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο Στάμφορντ Μπρίτζ τόσο σύντομα με την socceraid αυτό το Σαββατοκύριακο και ελπίζω να δούμε και κάποιους από εσάς εκεί.

Ελπίζω να περάσετε όλοι σας ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Μεγάλη αγκαλιά από εμάς".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ