ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο για το μέλλον του: "Θα δούμε αν μείνω, είναι απόφαση του συλλόγου"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ στη ρεβάνς του Champions League
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ στη ρεβάνς του Champions League © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο "πέταξε" το μπαλάκι στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν αναφορικά με το μέλλον του, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για απόφαση του συλλόγου και όχι δική του.

Ο πρόσφατος αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από τη συνέχεια του Champions League έχει φέρει "μαύρα" σύννεφα στο Παρίσι, με τον κόσμο μάλιστα της ομάδας να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στους παίκτες.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο από τη μεριά του περπατά σε τεντωμένο σχοινί και πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να εξετάζει την αποχώρησή του. Από την άλλη, το όνομα του Αργεντινού τεχνικού έχει συνδεθεί έντονα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον έχει στη λίστα της για διάδοχο του Ραλφ Ράνγκνικ.

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης των Παριζιάνων με τη Μονακό στο πλαίσιο της Ligue 1, ο Ποτσετίνο ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Παρί και μετά το τέλος της σεζόν πέταξε το "μπαλάκι" στη διοίκηση.

"Θα πρέπει να καθίσουμε με τον σύλλογο και να ανταλλάξουμε ιδέες. Για να βρούμε την καλύτερη φόρμουλα. Για να δούμε το όραμα, το μέλλον, τις ιδέες, το έργο. Όσον αφορά το μέλλον μου θα τα αναλύσουμε όλα στο τέλος της σεζόν. Θα δούμε αν μείνω. Θα είναι απόφαση του συλλόγου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ