ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ποτσετίνο: "Ο Εμπαπέ είναι δικός μας, όσα ακούγονται είναι εικασίες"

Οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια αγώνα της Παρί κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 24 Νοεμβρίου 2021
Οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια αγώνα της Παρί κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 24 Νοεμβρίου 2021 @2021 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Δύο ημέρες πριν τη ρεβάνς ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ στους "16" του Champions League, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τόνισε ότι όλα όσα συζητούνται σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ "είναι εικασίες".

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στη διάθεσή του για τη ρεβάνς της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ρεάλ (9/3) για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σταρ τραυματίστηκε και η συμμετοχή του θα κριθεί από τις νέες εξετάσεις που θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες.

Ο 23χρονος αποτελεί ένα από τα καλύτερα "όπλα" της Παρί, γι' αυτό και ο σύλλογος κάνει ό,τι μπορεί για να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί του, παρότι στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στους Μαδριλένους.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) ο Αργεντινός τεχνικός, έκανε λόγο για "εικασίες".

"Καταλαβαίνω την ανάγκη των Μέσων να έχουν νέα για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά είναι δικός μας παίκτης και ελπίζουμε να είναι για πολύ καιρό ακόμα.

Όλοι μιλάνε, αλλά πρέπει να τον ακούσετε. Δήλωσε ήδη ότι δεν είναι η ώρα για να αποφασίσει. Όλα τα άλλα είναι εικασίες και εικασίες, οι οποίες μπορεί να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Κιλιάν ζει στο παρόν, ασχολείται με αυτό που κάνει και αυτό είναι ένα σημαντικό προσόν που έχει ως άνθρωπος", κατέληξε ο προπονητής των Παριζιάνων στο EFE.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ