ΑΓΓΛΙΑ

Ποτσετίνο: "Ο Κέιν ήταν απογοητεύμενος από τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο"

Tottenham manager Mauricio Pochettino gestures during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham manager Mauricio Pochettino gestures during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποκάλυψε ότι ο Χάρι Κέιν παρά τα έξι τέρματα που πέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του. Τι είπε για τους στόχους της Τότεναμ.

Μπορεί η Αγγλία να έκανε μία από τις καλύτερες πορείες της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορεί εκείνος να βγήκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά με έξι τέρματα, όμως ο Χάρι Κέιν μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν με τις εμφανίσεις του.

Όπως αποκάλυψε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο επιθετικός της Τότεναμ είναι απογοητευμένος από την εικόνα του στα γήπεδα της Ρωσίας.

"Είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έφτασε στο Λονδίνο την Κυριακή και την Τρίτη ήταν στο προπονητικό κέντρο και έκανε πέντε ώρες προπόνηση! Του έδωσα συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις του και εκείνος μου απάντησε "είμαι πραγματικά απογοητευμένος, έπρεπε να βάλω περισσότερα τέρματα". Το φτάσει στα ημιτελικά δεν ήταν αρκετό για εκείνον.

Αγαπάω αυτή την ενέργεια και την επιθυμία του. Δεν είναι αρκετό για εκείνον να είναι τέταρτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι αρκετό για εκείνον να τερματίζει, δεύτερος, τρίτος ή να παίζει στο Champions League. Όλοι οι άνθρωποι τον εκτιμούν και είναι ένας μεγάλος αστέρας, όμως εκείνος ήρθε για να περάσει χρόνο μαζί μας" τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τη δική του παρουσία και για το εάν θα ήθελε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την Τότεναμ είπε: "Αν κάποιος πιστεύει ότι ο προπονητής της Τότεναμ δεν θέλει τρόπαια μάλλον κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό τους. Είμαι εδώ για να κατακτήσω τρόπαια. Είναι κάτι άλλο το θες να κερδίσεις και άλλο το να έχεις τα εργαλεία για να το κάνεις. Αυτό είναι η διαφορά. Φυσικά και είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο να βρίσκεται στο Champions League για τρίτη συνεχή χρονιά, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό και θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Για εμένα δεν είναι αρκετό.

Θέλω να παλέψω μέχρι το τέλος ή μέχρι τη στιγμή που ο πρόεδρος μου θα μου πει "Μαουρίσιο πήγαινε σπίτι ή βρες ένα άλλο πρότζεκτ". Αισθάνομαι υπεύθυνος μετά από τέσσερα χρόνια ώστε να βρω τον τρόπο να πετύχω αυτό που θέλουν οι οπαδοί μας"

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ