ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ποτσετίνο: "Ο Μέσι έφερε γαλήνη στην ομάδα, είναι σημαντικό να κάνεις καλή αρχή"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Παρί με την Μπρεστ
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Παρί με την Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στις δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί τόνισε ότι η είσοδος του Αργεντινού σούπερ σταρ έφερε γαλήνη στην ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-0 της Ρεμς με δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο ιστορικό ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναφέρθηκε στην πρώτη συμμετοχή του Αργεντινού δηλώνοντας πως η παρουσία του έφερε γαλήνη στην ομάδα του. Μάλιστα, υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι ένα καλό ξεκίνημα για κάθε ποδοσφαιριστή.

"Ήταν πολύ καλός όταν μπήκε στο παιχνίδι απ' τις πρώτες του επαφές με την μπάλα. Έφερε γαλήνη στην ομάδα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις καλά, ακόμη και για εκείνον. Ήταν χαρούμενος και καλά ενσωματωμένος στην ομάδα. Ήταν ζήτημα κοινής λογικής να μην ξεκινήσει βασικός" σχολίασε ο Ποτσετίνο.

Για το χειροκρότημα κατά την είσοδο του Μέσι στον αγωνιστικό χώρο ανέφερε: "Το καλωσόρισμα ήταν κάτι πολύ όμορφο απ' τους οπαδούς μας, αλλά και απ' τους φίλους της Ρεμς. Ο Μέσι ήταν χαρούμενος γι' αυτό. Το κίνητρο για ανταγωνισμό είναι εκεί για όλους μας, αλλά η παρουσία του φέρνει αισιοδοξία. Όλοι το νιώθουν και επηρεάζει και τους παίκτες".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ