LIGUE 1

Ποτσετίνο: "Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πιο σκληρό από την Premier League"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λειψία
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λειψία © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Την πεποίθησή του ότι το πρωτάθλημα στη Γαλλία είναι πιο σκληρό από την Premier League εξέφρασε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος σε συνέντευξή του στην επίσημη σελίδα της Ligue 1, στάθηκε στην ανταγωνιστικότητα που το διακρίνει.

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της Ligue 1, αναφέρθηκε στις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από το γαλλικό ποδόσφαιρο. Ο άλλοτε τεχνικός της Τότεναμ υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα στη Γαλλία είναι πιο σκληρό από την Premier League.

Ωστόσο, ο Αργεντινός κόουτς παραδέχθηκε πως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο όλων: "Η εντύπωση που έχω είναι ότι η Ligue 1 είναι ένα πολύ πιο περίπλοκο πρωτάθλημα. Έχει ποιότητα. Νομίζω ότι είναι το πιο σκληρό πρωτάθλημα στον κόσμο, ότι τα ταλέντα που έχουμε είναι εκπληκτικά και υπάρχουν και σπουδαίοι προπονητές", τόνισε αρχικά ο Ποτσετίνο και συνέχισε:

"Σε κάθε παιχνίδι μπορείς να δεις ότι όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα, έχουν την ικανότητα να κερδίζουν τα ματς, να μην τα παρατάς ποτέ. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ, πολύ καλό πρωτάθλημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ.

Δεν λέω ότι είναι καλύτερο πρωτάθλημα από την Premier League, αλλά νομίζω ότι με τον τρόπο που παίζονται εδώ τα παιχνίδια είναι πιο σκληρό από ό,τι στην Αγγλία".

TAGS LIGUE 1 PREMIER LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ