ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόζαρε με φανέλα της Σάντος ο Κάμπελ

Πόζαρε με φανέλα της Σάντος ο Κάμπελ

Μια φωτογραφία του Τζόελ Κάμπελ με την φανέλα της Σάντος ανησύχησε τους φίλους της Άρσεναλ, που θέλουν να τον δουν να παίζει για την ομάδα τους την επόμενη σεζόν.

Οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό της περασμένη σεζόν επέτρεψαν στον Τζόελ Κάμπελ να δείξει στον Αρσέν Βενγκέρ μέρος των ικανοτήτων του. Παράλληλα του εξασφάλισαν και μια θέση στην βασική ενδεκάδα της Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Εκεί όπου ο Κάμπελ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα στους "8" της διοργάνωσης. Πλέον οι φίλοι της Άρσεναλ επιθυμούν να τον δουν με την φανέλα της ομάδας τους την νέα σεζόν, ωστόσο ο ίδιος πρόλαβε να τους... τρελάνει, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο μια φωτογραφία ποζάροντας με την εμφάνιση της Σάντος και το όνομα του γραμμένο στην πλάτη.

Όμως επρόκειτο απλά για μια κίνηση του Κάμπελ να μπει περισσότερο στο πνεύμα του Μουντιάλ που διεξάγεται στην Βραζιλία, όπως άλλωστε έκανε και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος προ ημερών φωτογραφήθηκε με φανέλα της Κορίνθιανς.

"Θα βρίσκεται σίγουρα μαζί μας την προετοιμασία, ωριμάζει σωστά", δήλωσε πρόσφατα για τον Κάμπελ ο Αρσέν Βενγκέρ, με την Μίλαν όμως να εξακολουθεί να δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 22χρονου κυνηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ