ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Πραντέλι: "Χειρότερη από πέρυσι η Φιορεντίνα, αυτό που έλειπε μόνο από την ομάδα ήταν ένας φορ"

Galatasaray head coach Cesare Prandelli talks to the media at a press conference in Dortmund, Germany, Monday, Nov. 3, 2014. Borussia Dortmund will play against Galatasaray Istanbul in a group D Champions League match on Tuesday Nov. 4. (AP Photo/Martin Meissner)
Galatasaray head coach Cesare Prandelli talks to the media at a press conference in Dortmund, Germany, Monday, Nov. 3, 2014. Borussia Dortmund will play against Galatasaray Istanbul in a group D Champions League match on Tuesday Nov. 4. (AP Photo/Martin Meissner) @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο άλλοτε τεχνικός της Φιορεντίνα και της εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, μίλησε για την ήττα των βιόλα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο έκανε μεν εξαιρετική δουλειά αλλά πλήρωσε την απουσία ενός δεινού στράικερ.

Η Φιορεντίνα έφτασε για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον τελικό του Conference League όμως δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά που έφτασε στην πηγή να ξεδιψάσει, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη σκυτάλη από την Γουέστ Χαμ και να γίνεται ο εφιάλτης της για το 2024.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η δουλειά του Ιταλιάνο ήταν εξαιρετική, σε τρία χρόνια αυτό που έλειψε μόνο από την ομάδα του ήταν ένας μπόμπερ. Κάνεις μία ομάδα που δημιουργείς ευκαιρία, όμως η διαφορά γίνεται όταν η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα.

Χθες ήταν ένας άσχημος τελικός, και οι δύο ομάδες φοβόντουσαν και μόνο στην παράταση ξέφυγαν λίγο από την απόλυτη ισορροπία", τόνισε στο "TMW Radio" ο άλλοτε προπονητής των βιόλα και της εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, για να προσθέσει με νόημα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η Φιορεντίνα μού φάνηκε χειρότερη σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, φοβόταν να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη και τελικά έχασε. Ο Νίκο (σ.σ. Γκονσάλες) δεν μπόρεσε να είναι επιδραστικός στο παιχνίδι".

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ